Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Frissek/Hírek

2015.06.06

Le akarják bontani a Salvatore-házat

Veszély fenyegeti a Vámpírnaplók egyik legikonikusabb forgatási helyszínét, Damon és Stefan otthonát.

Tegye fel a kezét az a Vámpírnaplók-rajongó, aki még soha sem álmodozott arról, hogy ellátogasson az évszázadok óta a Salvatore família tulajdonában lévő villába, ami a 2009 őszén levetített pilot óta szerves és rendkívül fontos része a sorozatnak. Senki? Gondoltuk.

Az elmúlt közel hat évben nem csak a rajongók, hanem a stábtagok szívéhez is hozzánőtt ez a csodás épület, ami számos fontos esemény helyszínéül szolgált. Forró csókok csattantak el, szívfájdító búcsúknak lehettünk szem- és fültanúi, vérre menő csaták és sok-sok érzelmes pillanat zajlott le itt.

Azonban nem csak a Vámpírnaplókhoz kapcsolódnak szép emlékek, hiszen a 86 évvel ezelőtt felépített Tudor-stílusú házban – ami a való életben a Glenridge Hall néven ismert – számos esküvőt tartottak és filmek forgatási helyszínéül is szolgált.

Mindezek ellenére most mégis le akarják bontani a Damon és Stefan otthonául szolgáló villát, ugyanis a Creative Loafing Atlanta információi szerint a luxusotthon-építő Ashton Woods felvásárolta a birtokot, melynek északi, 47 hektáros, erdős részén fejlesztéseket kíván végrehajtani, a Mercedes Benz USA pedig az új központját tervezi megépíteni a 12 hektáros déli oldalon.

Legnagyobb bánatunkra a tulajdonos Maysons család nem képes fenntartani a hatalmas épületet, így hivatalos papírok szerint április elseje és szeptember ötödike között bármikor hozzáláthatnak a lebontáshoz. Ehhez azonban a helyieknek is lesz egy-két szavuk, ugyanis Sandy Springs történelmének gyöngyszeme ez a villa, ami nem mellesleg építészettörténetileg is kiemelkedő, lebontása pedig teljességgel szükségtelen és felháborító a Georgia Trust elnöke és vezérigazgatója, Mark McDonald elmondása szerint.

A szomorú hírt egyébként maga a Vámpírnaplók producere, Julie Plec is megerősítette nemrégiben a Twitteren, ám a rajongók nem hajlandóak beletörődni ebbe, így például a Doverből származó Abigail Rowland is elindított egy petíciót a Glenridge Hall megmentése érdekében.

 

Nina Dobrev örül Ian Somerhalder házasságának

Tiszta vizet öntött a pohárba a bolgár színésznő: nem Ian és Nikki Reed kapcsolata miatt hagyta ott a Vámpírnaplókat, mi több, örül boldogságuknak.

Nina Dobrev és Ian Somerhalder igazi álompár volt, így szakításuk híre rendkívül megrázta a rajongókat, akik nagyon aggódtak, hogy vajon ezután hogyan lesznek képesek együtt dolgozni a Vámpírnaplókon. Amiatt pedig, hogy a sármos színész nem sokkal később összejött exe egyik barátnőjével, Nikki Reeddel, még nagyobb lett a kétségbeesés.

Azóta Nina kilépett a Vámpírnaplókból, Nikki és Ian pedig már össze is házasodtak, így rengeteg pletyka napvilágot látott arról, hogy a 26 éves színésznő nem nézi jó szemmel volt barátjára és barátnője kapcsolatát. Ezért sokan úgy vélték, ez volt az oka, hogy otthagyta a sorozatot.

Most azonban kiderült, hogy ez közel sem igaz, mindenki Elena Gilbertje ugyanis még mindig nagyon jó viszonyt ápol Iannel. S mivel profik, egyáltalán nem okozott nekik gondot a közös munka. Nina emellett azt is elárulta az E! News riporterének, hogy nagyon örül exe boldogságának.

Már korábban is mondtam, hogy nem azért szakítottunk, mert valami rossz dolog történt vagy már nem szerettük egymást. Szeretem őt és a barátságunk még mindig nagyon szoros, és úgy vélem, hogy ez remek. Még mindig törődöm vele, ez egyáltalán nem változott. Igen, profik vagyunk és ez így van jól. Már jóval azelőtt barátok voltunk, hogy randizni kezdtünk, és még most is azok vagyunk – kezdte a bolgár színésznő.

A riporter természetesen azt is megkérdezte, hogy milyen érzésekkel tölti el Ian és Nikki esküvőjének híre, amire érett és őszinte válasz érkezett:Amikor megtudtam, hogy összeházasodtak, az volt az első gondolatom, hogy gyönyörű volt. Boldognak tűnnek és én is boldog vagyok, szóval nem látom értelmét annak, hogy miért kellene bármi problémának lennie itt. Persze egy tini-drámasorozatban játszunk, szóval mindenki a drámára vágyik. De én nem törődöm ezzel.

2015.04.26

FINÁLÉ INFÓK A TV GUIDE JÓVOLTÁBÓL

THE ORIGINALS
“A dolgok rosszabbra fordulnak, mielőtt minden lenyugodna!” “Dahlia az elsőszülött miatt képes a fél várost romba dönteni. Ez az évad amolyan ‘A Birodalom visszavág’ stílusban készült, s a végén, remélem, hogy lesújtva érzitek majd magatokat, de láthatjátok azt is, hogy ezek az emberek még mindig nem semmisültek meg.” Joseph Morgan szerint pedig: “Olyan pillanatok is lesznek a fináléban, melytől feláll a hátatokon és a nyakatokon a szőr. Lesz olyan is, ahol a csapat együtt küzd meg mással. A végén pedig egy karakter olyat lép meg, melyre senki se számít és mindent felborít.” Morgan egyébként szeretett volna egy olyan csavart, miszerint Marcel végig azzal foglalkozott, hogy visszavegye a várost, amíg ők a családdal és egymással foglalkoztak. Lehet, hogy így ér véget az évad?

THE VAMPIRE DIARIES
Nina Dobrev távozik a sorozatból, így felmerül a következő kérdés: Elena meghal? Mi úgy hisszük, övé lesz a gyógyír, Caroline Dries azonban figyelmeztetett minket, hogy a zsebkendőket készítsük elő. “Megvolt az az előnyünk, hogy tudtuk, Nina mikor távozik, így olyan lezárást írhattunk Elena számára, amivel szerintem mindenki meg lesz elégedve.” – mondta Dries. “Megírni a kilépését nem volt egyszerű, de úgy hiszem, Julie egyetért abban, hogy egy idő után minden magától jött.” Stefan és Caroline kényelmetlen helyzetben találja magát a 21. részben, beszélgetve arról, miket művelt a lány, s ne feledjük el Alaric-ék közelgő esküvőjét sem. “Caroline, akárcsak Stefan, mélyen megbánja majd azt, amit tett érzelmek nélkül, s küszködni fog azzal, hogyan lépjen túl ezen.” Kai-ra még ne számítsatok, de már készülnek kitörni az Eretnekekkel az 1903-as börtönvilágból!

FRISSEK AZ E! ONLINE JÓVOLTÁBÓL

Michael Trevino távozik a sorozatból, kapunk valamilyen lezárást Caroline és Tyler között?
Forwood-ra emlékeztek? “Michaelnek és nekem voltak közös jeleneteink. Arra az útra emlékeztetik majd a nézőket, melyen ezek ketten egyszer végighaladtak.” “Nagyon valóságos lesz, valamint őszinte pillanat Tyler és Caroline között.”

Annyira örülök, hogy végre kicsit jobban megismerhettük Enzo történetét. De vajon elkezd kacérkodni Damon anyjával?!
Ez pontosan az a kérdés, melyet a sorozat fel akar Nektek tenni! “Fogalmatok sincs, merrefelé haladhat ez az egész. Számtalan irányba.”  “A lehetőséget meghagyjuk, s lesznek olyan pillanatok, mikor a nézők majd elgondolkodnak, hogy ez lehet, hogy több, mint baráti kapcsolat.”

Bármilyen The Originals infó?
Annak ellenére, hogy a sorozat most kissé háttérba szorította Davinát, s küldetését, miszerint visszahozza Kolt a halálból, nem jelenti azt, hogy mindenki megfeledkezett róla. “Davina a remény egy halvány sugarát látja meg, hogy mire is lehet képes, s egy igazán meglepő csavarral talán megkapja az esélyt, hogy visszahozza Kolt.”  “El kell azonban döntenie, hogy ezen az úton akar-e haladni, s hogy ez mibe kerülhet számára.”

6x22 -  I’M THINKING OF YOU ALL THE WHILE [FINÁLÉ] 

ÉG VELED, MYSTIC FALLS - Alaric és Jo nagy lakodalmának eseményei után a dolgok drámai fordulatot vesznek, mikor felbukkan egy hívatlan vendég, s Elena élete nagy veszélybe kerül. Matt tanácsa ellenére, hogy hagyja el a várost, Bonnie a saját kezébe veszi a dolgok irányítását, mikor rádöbben, hogy saját maga egy agyafúrt csavar egyik darabját képezi. Stefan és Caroline kapcsolata egy érzelmi mérföldkövet ér el, Liv-vel való újraegyesülésénél Tylernek pedig egy olyan döntést kell meghoznia, mely örökre megváltoztathatja az életét. Eközben, Lily felelőtlen tettei rádöbbentik Stefant, hogy anyja meddig képes elmenni, hogy egyesüljön a ‘családjával’. Végül, a lesújtó események sorozata után Damont arra kényszerítik, hogy élete legnehezebb döntését hozza meg.

2015.04.18

Berendelt a CW

A CW nem kispályázott, az összes őszi sorozatának berendelte az új szezonját– szóval a midseason sorozatok (iZombie, The Messengers, Hart of Dixie, Beauty and The Beast) felkötheti… Lesz egyáltalán pilot a CW-n? Létezik, hogy meglépnek egy új sorozatok nélküli 2015/16-ot? Szóval érkezik ősszel:

Supernatural 11. évad
The Vampire Diaries 7. évad
Arrow 4. évad
Reign 3. évad
The Originals 3. évad
The 100 3. évad
Jane The Virgin 2. évad
The Flash 2. évad

FRISSEK AZ ENTERTAINMENT WEEKLY JÓVOLTÁBÓL

Van bármi infótok arról, hogyan távozik Elena a Vámpírnaplókból? 
Nem nagyon akarnak ezzel kapcsolatban bármit mondani, de amikor egy Elene-mentes spoilert kértem, ezt mondták a fináléval kapcsolatban. “Az évad egy előretekintéssel (*a flashback ellentéte, flash forward, azaz jövőbe tekintés) ér majd véget.” “Még nincs összevágva a rész, így előfordulhat, hogy mégsem azzal.” 

Mikael elveszítése szörnyű volt a The Originalsben, de úgy érzem, lesznek itt még nagy halálok. 
Mikor megkérdeztük, hogy Mikael halála volt-e az utolsó az évadban, Michael Narducci ezt nyilatkozta: “Nem, egyáltalán nem. Közel sem az utolsó, sajnos.” Ha úgy gondolod, hogy egynél több, számodra kedves karakter fog meghalni, akkor nem tévedsz. “Hátravan még jó pár halál, s ezek is eléggé szívszorítóak és szomorúak lesznek.”

Esther valóban meghalt a The Originalsben?
Arról nem beszélhetek, hogy bárki is a sorozatban valaha valóban halott lenne, de Estherből többet is láthattok majd a közeljövőben… bár más formában. Joseph Morgan elmondása szerint Dahlia eljövetelével többet tudunk majd meg az ő történetükről. “Kicsit segít majd abban, hogy szimpatizáljunk Estherrel.”  “Azt imádom ebben a sorozatban, hogy akiket mi gonoszoknak hiszünk, azoknak is megvan a maga emberi oldala. Hogy ki jó és ki nem, az mindenkinek csak a saját felfogásán, elképzelésén múlik.” Másszóval: Esther halott, de lehet, hogy most kezdjük majd csak el kedvelni.

HIVATALOS: NINA DOBREV KISZÁLLT A SOROZATBÓL, TREVINO TÖBBÉ NEM ÁLLANDÓ SZEREPLŐ!

Sokkoló hírként futott végig az interneten az a pletyka, hogy Nina Dobrev végleg kiszállt a Vámpírnaplókból. Ez ma már nem kacsa, ugyanis megerősítették, többek között maga Nina Dobrev is. Michael Trevino pedig a 7. évadra visszatér, de nem állandó szereplőként. Milyen lesz Elena nélkül a folytatás? Élvezhető! A színésznővel semmi bajom, tehetséges, de Elena, mint karakter, évekkel ezelőtt kiégett, kifulladt. A gyógyírt talán már meg lehet tippelni, hogy ki kapja. És nagyon úgy néz ki, a hetedikkel véget is érhet a sorozat.

2014.10.18

NINA ELHAGYJA A TVD-T?
Nina elhagyja The Vampire Diariest?
A producerek gondterheltek lettek, hogy a színésznő kilép, mert Ian Somerhalder mindenhol, minden helyzetben fitogtatja az új kapcsolatát Nikki Reeddel, mondja HollywoodLife.com EXCLUSIVELYnek egy forrás.
Ian és Nikki kapcsolata sok drámát okoz the pointnak, ahol a producerek megkérték Iant, hogy ne hozza Nikki-t a forgatásokra nyugodjon le, amikor Nina ott van mert ők nagyon aggódnak,hogy elvesztik a lányt.

FRISSEK A TV GUIDE JÓVOLTÁBÓL
A ’90-es években ragadt Damon kénytelen-kelletlen igazat ad Bonnie keresztrejtvényes teóriájának, s gyorsan bizonyítékot is találnak rá, hogy valóban nincsenek egyedül ott, ahol vannak. De vajon képes lesz nekik segíteni ez az ember? Alaric igézése pedig látható nyomot hagy Elenán, a Damon-ügyet beleértve pedig még a legjobb barátját is teljesen lesokkolja.

2014.08.17

HÍREK A THE ORIGINALSRŐL
A sorozat második évadában számos új karakter fog feltűnni.

- Kaleb, egy warlock, aki nem pazarolja az idejét dolgokra, rögtön belecsap mindenbe. A célja, hogy tönkretegye a Mikaelson családot, s mindezt Marcel segítségével kívánja megtenni, bárkit és bármit használva, hogy elérje, amit szeretne.
- Lenore, egy boszorkány, aki helyre szeretné állítani az egyensúlyt azzal, hogy új szövetséget hoz létre a boszorkányok és a vérfarkasok között.
- Gia, a vámpír, akinek kiképzője nem más, mint Marcel. Ő egy kemény lány, aki élvezi a vámpírlétnek minden egyes pillanatát, s hogy új képességekre tett szert.
- Aiden, a vérfarkas, aki rádöbben arra, hogy bizony egy vámpírba szeretett bele.

FRISSEK A TV GUIDE JÓVOLTÁBÓL
Mi vár Caroline-ra a The Vampire Diariesben?
Senkit nem fog meglepetésként érni, hogy kedvenc hölgy vámpírunknak különleges felfogása lesz arról, hogyan vészelje át a finálé tragédiáit. “Próbálja összefogni a csapatot, de fejben nagyon el van keseredve, s küzd.” Caroline feladata akkor lesz igazán nehéz, mikor Stefanre kerül a sor, aki különös módon akar túllépni Damon halálán.

Szeretnék olvasni valamilyen The Originals infót, méghozzá Marcelről.
Az nem volt elég, hogy kibékült Klaus-szal? Úgy hallottam, hogy Marcelnek lesz egy új szövetségese a második szezonban. “Marcelnek meglesz a saját terve, hogy mit tegyen, most, hogy a közösség megtizedelődött.” – árulta el Narducci. “Nagyon hamar be akarja ebbe vonni Josht.”

FRISSEK AZ E! ONLINE ÉS A TV LINE JÓVOLTÁBÓL
Egy sokkal viccesebb és keményebb Davina kap teret idén. “Annyira vicces az egész, hogy a kis Davina teljes mértékben irányítja Mikaelt.” – árulta el a karaktert életre keltő színésznő. “Nagyon sok ugratás lesz. Davina szarkasztikus, gúnyolódó lesz vele, s akármit mond a nagy, gonosz vámpír, a lány magasról tesz rá.” Davina életében azonban egy másik férfi is fel fog tűnni, ő adja majd az új szerelmi szálat. “Davinára már ráfér ez is, s nem fogja sajnálni erre az időt.” – árulta el Danielle, utalva arra, hogy karaktere és a Kaleb nevű fiú össze fognak melegedni.

Mikael és Esther! Mi vár erre az őrült párra a második évadban?
Ismerjük a házasságuk történetét, tudjuk, hogy miért változtatták át gyermekeiket vámpírokká, de vajon kedvelik egymást?” – vetette a fel a kérdést Plec. “Vagy utálják egymást? Annyira vicces írni a sztorijukat most.” Úgy látszik, hogy a jövőjük legalább annyira rejtélyes, mint a múltjuk.

A LEGUTÓBBI FRISSEK A TV LINE JÓVOLTÁBÓL
Alig várom, hogy láthassam végre Daniel Sharmant a The Originalsben! Más új arcok, akikre esetleg számíthatunk? – Morgan
Nem vagy egyedül az izgatottságoddal, s az egykori Teen Wolf sztár nem az egyedüli új szereplő lesz. A hatodik epizódban ugyanis jön egy új karakter, egy “tisztelt és félelmet keltő” falkavezér. Hogy miért különbözik az ott élő többi likantróptól? Eltölt majd egy kis (nem romantikus) időt Davinával, arra tanítva őt, hogyan bővítse mágikus erejének határait. Halkan megjegyezve: Klaus nem fog rajongani ezért a fickóért.

INFÓK A TV GUIDE JÓVOLTÁBÓL
Amikor az executive producer, Julie Plec azt mondta, hogy Damon és Bonnie holléte hamar meg lesz válaszolva, a hölgy nem hazudott: ezt mind meg fogjuk tudni még a második epizód vége előtt. De figyelem! A környezet talán ismerős lesz, de ez a páros olyan helyre került, ami számukra ismeretlen. Talán nem is a hol a legfontosabb kérdés.

THE ORIGINALS
Colin Woodell visszatérő szereplő lesz a  The Originals című sorozatában. A színész Aident, a vérfarkast kelti életre.
Aiden, mint New Orleans vezető vérfarkasklánjának feje, nem fél szövetséget kötni még a boszorkányokkal sem, ha azok segítenek neki néhány vámpírt eltenni láb alól, s biztonságot adni családjának. Mondanunk sem kell, hogy a férfi “veszélyes szövetségeket” is fog kötni, de erre a 4. epizódig várnunk kell.

FRISSEK AZ E! ONLINE JÓVOLTÁBÓL
Van egy nagy gonosz. Egy hosszú, lassan égő mitológia, aminek egy évad kell ismét, hogy kiderüljön, s értelmet nyerjen. A karakterekre mélyen fog hatni, érdekes lesz, okos, s nem akkora, mint az eddigi szezonokban. – árulta el.

FRISSEK A TV LINE JÓVOLTÁBÓL
Most, hogy Hayley hibrid lett, az élete… úgymond sokkal szőrösebb lesz. Éppen, hogy megtalálta kapcsolatát vérfarkas rokonaival, szinte azonnal meg is szakadt ez. Sok szempontból – elvesztette a babáját, a családját, az identitását – küzdeni fog Hayley, főleg saját magával. Egy olyan helyzetbe kerül, ahol mindenki máson fogja levezetni a haragját.

ENZÓRÓL
Enzo múltjáról sajnos semmi információnk nincs, viszont a jelenéről igen. A hatodik évad premier epizódjában ugyanis a férfi szerez magának egy ember ismerőst, bár a leányzó státusza, mint ember, eléggé kérészéletű lesz.

FOLYNAK A TÁRGYALÁSOK A HETEDIK ÉVADRÓL!
Nina Dobrev, Ian Somerhalder és Paul Wesley már tárgyalnak a stúdióval, s a három színészből eddig csak kettő írta alá a szerződést, tudta meg az E! News. A harmadik személy még nem biztos abban, hogy folytatni szeretné.

Ha mindhárman aláírták a szerződést, jó esélye van a sorozatnak arra, hogy berendeljék a hetedik évadot. Azt is hallottuk, hogy a stúdió akár úgy is folytatná a sorozatot, hogy a három főszereplő közül csak kettő maradna, fókuszálva egy másik, szeretett karakterre.

2014.08.01

FRISSEK A TV GUIDE JÓVOLTÁBÓL
“Klaus és Marcel most egálban vannak.” – árulta el Narducci, az egyik producer. “Klausnak van egy terve… és ha meg akar egyezni a Guerrerákkal, szüksége van olyasvalaki segítségére, aki tudja, hogyan kell csinálnia.” Marcel egyébként nem fog emlékezni arra, hogy ő mentette meg Klaus kislányát, de a két férfi egy nagyon király módon fog kijönni egymással.


INFÓK A TV LINE JÓVOLTÁBÓL
 A nemrég halálból visszatért Alaric Mystic Fallson kívül fog élni, aki megigézett magának egy állást a közeli főiskolánál. “Ha valaki megérdemel egy kis rosszaságot, engedetlenséget, az bizony Saltzman professzor.” – árulta el Plec.Alaric a Whitmore Főiskola történelem szakos professzora lesz

Amikor a ‘Steroline’ téma előjött, Paul Wesley rögtön így reagált. “Stefan eddig baromi jól viselkedett. Megérdemel egy kis akciót.” De Elena vajon túl tud tenni azon, hogy legjobb barátnője többet érez az exe iránt barátságnál? “Ez annyira álszent. Elena is randizott mindkét fiúval.

Elenának és Alaricnak nem lesz könnyű átsegíteni Jeremyt a Bonnie elvesztése utáni időszakon. “Dűlőre jutni vele úgy, hogy igazából egyikük se tud belépni Mystic Fallsba, kicsit bonyolult lesz.” – árulta el Julie.

Van-e esély arra, hogy Stefan és Elena megint összejöjjenek? “Jelenleg az Elena és Damon közti szerelem hihetetlenül erős, így az Elena és Stefan közti barátság is erősebb lesz.” - mondta a producer.

 

 

MI LESZ DAMONNEL ÉS BONNIE-VAL AZ ÚJ ÉVADBAN?
Ujjal mutogatok rád és nevetek örökkön örökké, ha tényleg azt hiszed, hogy Ian Somerhalder távozik a Vámpírnaplókból. “Eleget láthatjátok őket, hogy ne legyetek szomorúak. A hatodik epizódig azonban várni kell arra, hogy történjenek bizonyos dolgok.” - árulta el Plec. “A rejtély, hogy hol vannak, mi történt, halottak-e vagy sem, mit csináltak ketten, majd megválaszolásra kerül.”

Stefan és Elena hogyan fog megbírkózni a gyásszal?
“Meglepő, mert nem pontosan az fog történni, amire mindenki számít.” – mondta Julie. “Mindketten gyászolnak, de mindketten más és más módon, ami nem feltétlenül kényelmes.” Plec elárulta, hogy Stefané nagyon meglepő lesz.

Mit kell tudni Stefanről és Caroline-ról?
Akármi is volt kialakulóban köztük, ezt most kisebb lángra kell venniük. Az ő barátságuk régre nyúlik vissza. “Nagyon sokat kell majd a barátságukon dolgozniuk az évad elején. Ha ez több lesz majd, azt láthatjuk. Nem ígérek semmit.”

Hogyan fog a nemrég halálból visszatért Alaric megbírkózni az életével?
Plec elárulta, hogy nagyon boldog, hogy Matt Davis ismét a csapat részét képezi, s hogy Alaric még mindig vámpír, de nem gonosz többé. Azt is megtudtuk, hogy az ő jelenetei viccesek lesznek.

Mire számítsunk Enzótól, most, hogy az őt játszó Michael Malarkey állandó szereplő lett a 6. évadra?
Probléma probléma hátán, de mi ezt szeretjük is benne. “Vicces lesz, mosolygást hoz a sorozat életébe, de jófiúnak se írnám le. Az első évados Damont fogja eszébe juttatni mindenkinek, s nem tudjuk majd, hogy most viccelni készül éppen, vagy ölni.”
 

2014.06.27

OKTÓBERBEN TÉRNEK VISSZA A SOROZATOK!
A The Vampire Diaries október 2-án, míg a The Originals október 6-án tér vissza a képernyőkre.

FRISSEK A TV LINE JÓVOLTÁBÓL
A rajongók aggódnak, hogy Kat Graham esetleg nem tér vissza a következő évadra, látva Bonnie túlvilági túráját Damonnel, de a készítők megnyugtattak minket, hogy nem kell megijedni. “Vissza fog térni, csak nem tudom, milyen formában és mennyi ideig.” – mondta a színésznő, akit ugyanannyira meglepett a fordulat, mint minket, nézőket. “Öt éve a sorozat egy állandó szereplője vagyok, de a mostani finálénál eltörött a mécses.”

2014.06.09.

CAROLINE DRIES A HATODIK SZEZONRÓL!
Alloy Entertainment: Az anti-mágikus határ-varázslat még mindig érvényben van, szóval mondhatjuk azt, hogy Mystic Falls lakosai is Vándorokká váltak, olyan értelemben, hogy nincs otthonuk. A hatodik évad során a karakterek egymásra találnak? Láthatjuk személyes kalandjukat?
Caroline Dries: Továbbra is életben lesz ez az anti-mágikus határ, s ahogy halad előre a sztori, jobban meg fogjuk érteni, hogy mit jelent a haza keresésének fogalma. Láthatjuk, kit hogyan érint az egész, a szeretett emberek elvesztése, s mindenki próbálja a maga módján megemészteni. Néhányan harcolni fognak az otthonukért, páran feladják vagy tovább lépnek, mások pedig egyszerűen megbékélnek vele.

Stefan elvesztette legjobb barátját, s a testvérét is. Elena és Jeremy pedig egy-egy olyan személyt, akik nagyon közel álltak hozzájuk. Hogyan bírkóznak majd meg ezzel az iszonyatosan nagy gyásszal?
Túl sokat nem árulhatok el, ha jobban belemennék, el kellene sok dolgot mondanom. Legyen elég annyi, hogy a sorozat dinamikája teljesen meg fog változni.

Alaric visszatért, akcióba lendül, ahogyan Enzo is. Az ő dinamikájukról mit árulhatsz el? (Például: Alaric történelmet tanít a Whitmore Főiskolán, az idétlen Enzo pedig megjelenik az óra közepén, hogy kijavítsa a tanárt.)
Alaric történetét illetően nagyon izgatottak vagyunk, próbáljuk őt feléleszteni Elena jelenében, hogy legyen mellette egy felnőtt, akinek kiöntheti a lelkét. Enzo pedig egy vad figura, akinek jelenleg semmije és senkije sincs, s alig várom, hogy ezek ketten találkozzanak – Alaric és Enzo fog találkozni. Lássuk, mit tartogat a jövő számukra: kocsmai verekedés vagy karaoke est.

A Túlvilág megszűnt létezni. Hogyan fog ez kihatni a sorozat mitológiájára? Működik a Gilbert-gyűrű, s léteznek szellemek a Túlvilág-nélküli világban?
A Túlvilág nélkül Jeremy nem tud kapcsolatba lépni szellemekkel, ez alapján tudják, hogy valóban megszűnt-e a hely. Természetesen a Gilbert-gyűrű így már hasznavehetetlen lesz.

Caroline mindig is egy aranyos, jó vámpírnak mondható lány volt a sorozatban. Azzal, hogy kitörte Luke nyakát a fináléban, egy gonoszabb oldalát ismerhettük meg? A hatodik évadban számíthatunk egy sötétebb Caroline-ra?
Caroline, mint tudjátok, utálja, ha nem ő irányítja a dolgokat. Stefan halála és Bonnie döntése a saját sorsáról megváltoztatta a lányt. Stefan iránt barátságot érez. Ő a barátja. Elena szerelmes volt Stefanbe. Elena Caroline legjobb barátja. A helyzete abszolút nem egyszerű. Caroline sötét oldalát pedig csak akkor hozzuk el, ha úgy érezzük, 100%-osan megéri majd.

Mit árulhatsz el Bonnie-ről és Damonről? Milyen formában, vagy egyáltalán láthatjuk-e őket a hatodik szezonban?
Annyit elmondhatok, hogy igen, még láthatjuk őket.

Tyler és Matt Donovan a finálé abszolút győztesei voltak. Tyler már nem hibrid többé, azaz nem vámpír, s kötelék-problémái sincsenek. Matt pedig végre élhet úgy, hogy nem egy két lábon járó Happy Mealként tekintenek rá. Mit tartogat a jövő ennek a két jóbarátnak?
Egy nagyon friss helyen kezdődik számukra az évad, ami szerintem új és nagyon király lesz. Tyler az ötödik szezon nagy részében elég rossz helyekre került, ezért is próbáljuk felrázni a dolgokat. Ami Mattet illeti: végre olyan ember lehet, akit nem akar minden második vámpír megölni. Ember, aki fontos része a sorozatnak, s aki az évek alatt nagyon sokat fejlődött.

THE ORIGINALS | KOL FLASHBACKBEN ÉS EGY ÚJ BOSZORKÁNY A NEGYEDBEN
Kezdjük azzal, hogy Kol visszatér! Bár elég kemény dolgokkal kellett szembenéznie a The Vampire Diariesben a Túlvilágon, Nathaniel Buzolic a spin-off új évadának epizódjában fog feltűnni egy flashbackben. A nézők így még nagyobb betekintést nyerhetnek a Mikaelson família csavarokkal teli múltjába.

A The Wire sztárja, Sonja Sohn pedig visszatérő szereplő lesz a sorozat új évadában, tudta meg az E! News. A hölgy, akit alakít, Lenore, s az ő felbukkanására a harmadik epizódig kell várnunk. Lenore egy nagyon erős boszorkány, s a Francia Negyedbe érkezik, viszont Klaus személyében rögtön megtalálja az ellenséget.

FRISSEK A TV GUIDE JÓVOLTÁBÓL
Bármilyen Caroline-Stefan infó? – Layla
Nos, Paul Wesley nem kertelt, amikor Robyn Ross nevű kollégám megkérdezte, hogy a következő évadban mikre számíthatunk a fent említett párostól! “Úgy gondolom, szexelniük kellene.” – mondta Wesley. “Felejtsünk el mindent és nézzük meg, mi lenne belőle.” Forró vámpír-szex? Miért is ne?

2014. 05.31

A TVLine interjút készített a Vámpírnaplók sokkoló évadzárója után Julie Pleckel, melyben sok-sok érdekességet elárul a folytatással kapcsolatban. Vigyázat, spoiler-veszély!

Vámpírnaplók: mire számíthatunk a 6. évadban?

Május 10-én tűzték Amerikában a televíziók képernyőjére a Vámpírnaplók ötödik évadának utolsó részét, mely sok-sok meglepetést és meghökkentő történést tartogatott a rajongók számára, akik többsége az epizód végeztével kisebb sokkos állapotba került.

A szezon kulcsszereplői közül ugyanis többek sorsa tragikummal zárult, de üröm az örömben, hogy jópár karakter visszatért az epizód során, akik közül bizony egy valaki a hatodik évad során ismét a főbb szereplők között lesz látható.

Ezek kapcsán kereste fel a TVLine a sorozat egyik producerét és íróját, Julie Plecet, aki az interjú során sok-sok csemegével szolgált az izgatott és kétségbeesett nézők számára.

Figyelem! Ha még nem nézted meg az 5. évad Home című, 22. epizódját és nem szeretnéd előre tudni, hogy mi fog történni, ne olvasd tovább!

- Mi a különbség azok között, akik békére leltek és akik a feledésbe merültek? Különböző helyekre kerültek?

- Az egész ötlet, hogy békére lelnek és feledésbe merülnek, szándékosan épült be úgy ebbe az évadba, hogy nyitva hagyjuk az értelmezési lehetőséget. Nem szeretjük kimondani azt, hogy mennyország és pokol a mi sorozatunkban, de mindenki úgy értelmezheti, amit látott, ahogy akarja. Azt nyugodtan kijelenthetem, hogy az én szívemben Lexi békére lelt és úgy hiszem, hogy ugyanez igaz Bonnie nagyijára is. Biztosan tudom, hogy Silas, Markos és mindenki más határozottan eltűnt örökre. Damon és Bonnie részéről pedig az a kérdés, hogy mi történt velük? Vajon mit találtak?

- Most pedig néhány kérdés azokról, akik visszatértek: Tyler teljesen ember lett vagy csak ismét vérfarkas?

- Megint halandó lett, akiben benne van a vérfarkas-gén, ami azt jelenti, hogy újra át kell élnie mindent, de ezúttal sokkal korábban fog tudni a dolgokról. Nem lesz újra az a zavart kölyök azzal a sok agresszióval, amit nem tud megérteni, mivel most már tudja, hogy honnan jön mindez. De még mindig dolgoznia kell azon, hogy kordában tartsa a temperamentumát és megtalálja a módját, hogy kezelje a fizikai frusztrációt, ami a vérfarkas-génnel jár. Ha ismét bánt valakit, újra át kell esnie a fájdalmas átváltozáson, és ahogy láttuk, nem volt számára túl mókás.

- Szóval nincs többé börtön és lánc a számára?

- Hát, ezt sosem tudhatjuk előre. Remélhetőleg sikerül kordában tartania a dühét.

- És Alaric még mindig vámpír vagy ő is halandóként jött vissza?

- Alaric még mindig vámpír, aki elég furcsa módon küzd ezzel. Sosem volt alkalmunk látni, hogyan reagál arra, hogy átváltozott, mert a 3. évadban Esther kezei által úgymond megszállta a gonosz. Szóval ez most sokkal inkább emberi tapasztalat számára. Meg fog küzdeni azzal, amivé vált és hogy hogyan kell majd ezzel együtt élnie.

- Enzónak szintén sikerült visszajutnia. Még mindig dühös lesz Stefanre vagy már túl lesz rajta?

- Ó, Enzo nem fog barátkozni. Éppen az Enzo szépsége, hogy elbűvölőnek találjuk, de neki nincs szüksége barátokra. Határozottan tüske lesz néhány ember szemében és folytatni is fogja azt, amit korábban csinált azzal a fenséges és ördögi stílusával, mint eddig.

- És Michael Malarkey állandó szereplővé válik?

- Igen, azzá. Itt van a két új bratyónk, Alaric és Enzo, a potenciál egy szerelmi háromszögre Damonnél. [nevet]

- Mit árulhatsz el Stefan lelkiállapotáról a 6 évadban?

- Azt hiszem, meglepő lesz. Nem akarok túl sokat mondani róla, de elvesztett valamit, ami mélyen lakozott benne és millió féleképpen kezelheti ezt. Lehet, hogy jól fogja, lehet, hogy rosszul, de akár az eszét is elvesztheti és motorra pattanhat és Miamiban köthet ki. Szóval, hogy végül hogy fogja végezni, egy érdekes kérdés abban a lelkiállapotban, amiben jelen pillanatban van, de rendkívül szórakoztató Paul [Wesley] számára eljátszani.

- Tekintettel Caroline érzéseire, amiket Stefan iránt táplál és arra, hogy most visszatért az exe, számíthatunk szerelmi háromszögre?

- Őszintén szólva kijelenthetjük, hogy Caroline és Tyler elérte az a pontot, amikor ténylegesen és jogosan törődnek egymással, és megtalálták az utat, hogy barátok maradhassanak, de nem párként. Szerintem Caroline és Tyler reakciója arra, hogy elveszítették Damont és Bonnie-t, egy új ösvényre tereli majd őket az életükben. Caroline erősen kapaszkodni fog abba, hogy össze kell tartaniuk, hogy megtalálhassák a haza vezető utat és megtalálják annak a módját, hogy visszatérhessenek a városukba. Tyler viszont úgy fogja gondolni, hogy itt az ideje, hogy élje az életét. Szóval mindenki reakciója a fináléban történt eseményekre más lesz és mélységes.

- Úgy hallottuk, hogy a finálétól kezdve a halál végleges, visszafordíthatatlan lehet. Mit jelent ez Bonnie és Damon számára?

- Azt hiszem, ez azt jelenti, hogy valami rejtély kapcsolódik ahhoz, ahogy a sorozat véget ért. Meghaltak? Békére leltek? Még mindig a túloldalon vannak? Létezik még a másvilág? Ha nem, hol a fenében vannak? És visszajönnek még valaha? Természetesen látni fogjuk még Iant [Somerholder] és Katet [Graham], de hol és milyen kontextusban? Ez része a 6. évad rejtélyének.

- Feltételezem, hogy nem fogunk találkozni a hasonmásaikkal.

- [nevet] Nem! Nincsenek hasonmások. Ez egy kis mókázás volt az 5. évadban, de most, hogy Katherine és Silas elmentek, azt hiszem végeztünk ezzel.

- Biztos vagyok benne, hogy ennek leginkább az ütemezéshez van köze, de mi alapján döntitek el, hogy melyik karakterek jönnek vissza? Határozottan voltak mások, például Jenna, akit szívesen fogadtak volna a nézők.

- Jenna, ahogy azt eddig is hangoztattuk, békére lelt. Így nem volt ott a másvilágban és annak eltűnésének sem volt részese. Mindig is abban a gyönyörű alvilágban volt, bármi is legyen az. Azt hiszem, vannak karakterek, akiktől már végleg búcsút vettünk, és vannak olyanok is, akiktől bár már elbúcsúztunk milliószor, mindig izgatottak leszünk, ha feltűnnek a képernyőkön. Tehát mivel próbáljuk megmutatni, hogy a másik oldal tényleg összeomlott, néhány nagy kedvencnek búcsút kell intenünk. És ez volt az egyetlen lehetőségünk, hogy visszahozzuk valamelyik kedvencet, szóval nagyon sokat tanakodtunk azon, hogy kit kellene visszahoznunk és Alaric neve volt az első, aki mindenki száját elhagyta. Ha mi nem tudunk úgy élni, hogy elveszítjük valamelyik karaktert ezek közül, akkor ki tudna? Így hát megkérdeztük Matt Davist, hogy érdekelné a visszajövetel, ő pedig igent mondott.

- Oké, most egy nagy kérdés: Hol fog innentől kezdve Matt dolgozni, hogy a Mystic Grillnek annyi?

- Furcsamód, annak ellenére, hogy a történtekkel kapcsolatban nagy fájdalom ül mindenkiben, Matt Donovan jön ki majd a legerősebben belőle. Egy olyan városban él, ahol már nem a természetfeletti lények vannak fölényben, elvégezte a középiskolát, fiatalemberré cseperedett, és rálép arra az útra, amely során egy új karriert építhet, amitől olyasvalakivé válhat, akit szívesen látnánk a Mystic Falls-i lakosok védelmezőjeként. Egy igazán tisztességes életet él, így szomorú, hogy a barátai nem lehetnek vele, de legalább béke van.

- Azt pletykálják, hogy talán a szerelmet is megtalálja a következő évadban.

- Lehetséges. Biztosan köszönthetünk egy új női karaktert a következő évben és lehetősége lesz Mystic Fallsban élni. Szóval jobb napokon esélye lesz Mattnek Jeremynek és Tylernek randizni a saját korosztályukkal. Egyikük lehet a szerencsés.

2014.03.13

CLAIRE HOLT KISZÁLLT A THE ORIGINALSBŐL!
Sajnos most került fel az internetre az a hivatalosan is bejelentett hír, miszerint Claire Holt kiszállt a The Originals című sorozatból. A Zap2it tudomása szerint a színésznő még visszatérhet a spin-offba, de csak vendégszereplőként.

FRISSEK A TV GUIDE-TÓL
Elena végre visszatért a The Vampire Diariesban. Valamilyen infó, mi vár ránk a jövő héten? 
Ha úgy gondoljátok, Katherine az, aki pórul járt utolsó húzásával, akkor várjátok ki, Elena miket fog átélni. Nem elég, hogy a vírustól vámpírokat akar enni, a hallucinációktól még zavartabb lesz. És a fény az alagút végén? Az előzetesben látható csók csak a kezdete egy forró és őrült összemelegedésnek. Reméljük, hogy túlzott örömükben nem fogják felfalni egymást.

2014.01.18

10 SPOILER A 100. EPIZÓDRÓL A ZAP2IT JÓVOLTÁBÓL!
1. Az egész epizód Katherine-ről fog szólni. Miután szívinfarktust kapott, teljesen elgyengült, s már csak egy napja van hátra. Igen, ő egy igazi túlélő, de ez alól már nem bújhat ki.

2. Katherine létezése alatt nagyon sok emléket őrzött meg. És ez tudjátok, mit jelent? Flashback! Egy régi emlék felidézése közben sok új csavar bemutatására számítsatok.

3. Katherine a sorozat összes szereplőjének okozott már sok kellemetlen és fájdalmas pillanatot, így halálának közeledtével nem szomorkodnak, inkább ünneplik azt. Temérdek alkohol kerül majd elfogyasztásra.

4. Mivel sok alkohol lesz jelen, így titkok is kibuknak egyesek száján, s a mód, ahogyan próbálja mindenki felfogni, sokakat meg fog lepni.

5. Caroline botrányos viselkedése tényleg nagyon botrányos lesz. Sőt, az nem kifejezés! Egyesek majd örülnek, míg mások fújolni fognak. A dolgok extrém módon komplikálttá válnak.

6. Ismerős arcok, helyek és dolgok tűnnek majd fel az epizódban. Egyet sem árulhatunk el, kivéve Stefan kedvenc széfjét - tudjátok, az, amelyikben a nyarat töltötte!

7. Az epizód tartalmaz egy olyan jelenetet, melyet nagyon sokszor fogunk visszatekerni, annyira izgalmas, sokkoló és őrült lesz. Komolyan, aggódunk a rajongók miatt! Sokan hiperventillálásra készüljenek fel, erre a komoly mellékhatásra. Sőt, tartunk tőle, hogy a Twitter is össze fog omlani. Elnézést, Internet!

8. Igazából hazudtunk: kettő jelenetnél is az ujjunk a visszatekerő gombot fogja keresni. Ez a második viszont kevésbé sokkoló, de annál inkább szívszorítóbb. Igazi könnyekre számítsatok, elő a zsebkendőkkel!

9. Stefan Katherine-nel és Elenával is csodálatos jeleneteket fog megosztani, így mindkét rajongótábor elégedett lesz majd.

10. A hasonmás prófécia/mitológia vissza fog térni, melynek ismét nagy jelentősége lesz.

FRISSEK AZ E! ONLINE-TÓL
Lauren K.: Nem hiszem el, hogy már a 100. epizódját láthatjuk a Vámpírnaplóknak! Olyan, mintha most kezdődött volna. Mire számíthatunk ezen a csütörtökön?
Visszatekintések, ismerős arcok... és érkezik egy másik dolog is, amiről csak annyit árulhatunk el, hogy 'F' betűvel kezdődik. Lesz továbbá egy olyan jelenet, melyben majd' az egész szereplőgárda feltűnik, ami ritka a sorozat történelmében, s aminél reméljük, hogy nem fogtok mosolyogni. Az utolsó jelenete a résznek? A sorozat egyik, ha nem a legjobb fordulata.

2014.01.05

FRISSEK A TV LINE-TÓL
Rebekah egy sötét titokkal fenyegette meg Marcelt a téli fináléban, s talán van még egy személy, akinek köze van ehhez. - figyelmeztetett minket Michael Narducci, az executive producer. "Ennek a szálnak egy része arról fog szólni, hogy Rebekah és Marcel - akik nem egészen ugyanazon az oldalon állnak - hogyan tartsák meg a titkot." Marcel és Klaus Davina személyében egy félelmetes ellenséggel találják szembe magukat, Cami pedig a lány 'új szövetségesévé' válik, ha nem is véglegesen. Eközben az évad második felében nagyobb hangsúlyt fog kapni az Eredeti vérfarkas vérvonalának története. "Ennek a szálnak még csak a tetejét kezdtük el kapargatni. Új szereplők érkeznek majd a nem túl távoli jövőben." Elijah és Hayley pedig ismét megosztanak egy tető alatt egy közös pillanatot, akik titkon ugyanazt szeretnék, de mégsem valósulhat meg.

2013.12.21

FRISSEK A TV LINE-TÓL
Ha egy új románc után szaglászol, keresve valakit a szerelemben szerencsétlen lánynak, Caroline Dries veled van. "Lesz egy vicces pillanat a 100. epizódban. Mikor kiderül, hogy Stefan és Katherine együtt aludtak, Caroline így fog reagálni: 'Micsoda?! Miért én vagyok az egyetlen, akinek senkije sincs?'" Dries pedig megszellőztetett ennyit: "Remélhetőleg találunk neki egy új valakit."

 FRISSEK AZ E! ONLINE-TÓL
Shania: The Vampire Diaries infót azonnal!
Egy új, dögös karakter érkezik majd a Whitmore-ra, a téli szünet után! A fiú el fog tölteni egy kis időt Caroline-nal. A srác nem lesz beleesve a lányba, ugyanis - bár jóképű és szarkasztikus - Luke meleg. A főiskolára jár a húga, s bármit megtenne értene, sőt, fel is áldozná magát, hogy megvédje őt.

Becca: A The Originals a kedvenc újonc sorozatom! Mi vár ránk a szünet után?
Hölgyek éjszakája! Igen, a 10. epizód során a főszerepet a hölgyek kapják (és Rebekah is a visszaemlékezéseivel együtt, ami meg fogja magyarázni a város egyik legnagyobb rejtélyét.) "Szép lesz látni, főleg, hogy a sorozatnak két erős, férfi figurája van, hogy az epizód most a lányokról fog szólni." - árulta el Phoebe Tonkin. "Eljött az idő, amolyan 'most már elég' módon. A saját dolgunkat fogjuk csinálni. Főleg, ha ott van neked Davina, a legerősebb boszorkány és Rebekah, az egyik legerősebb vámpír. Itt az idő, hogy ezt elismerjék."

ÚJABB FLASHBACK A LÁTHATÁRON!
Kiderült, hogy lesz még dolgunk az 5. évad során egy flashback, azaz visszatekintős résszel, ahol nem mást, mint Nadiát láthatjuk gyermekként. Kislány változatát Ashlyn Jade Lopez kelti életre.

2013.12.19

FRISSEK A TV LINE-TÓL ÉS A TV GUIDE-TÓL
Valamilyen infó a The Originals-ről? 
Ausiello: Vajon mi történhetett Tyler-rel Marcel 'börtönében'? Válaszok - és egy lehetséges szabadulás a hibridnek - hamarosan érkeznek. "Határozottan látni fogjuk, mik zajlanak a Kertben." "Nem Tyler az egyetlen, akit eltemettek oda. Mikor jövőre visszatérünk, láthatjátok, hogyan kezd el erre a helyre tekinteni Rebekah, s hogyan válhatna mindez az előnyére." 

Mi vár Bonnie-ra horgonyként a The Vampire Diaries folytatásában?
Ausiello: Nagy bajok, árulta el Caroline Dries. "A személyisége kezd megváltozni a furcsa szituáció miatt." - mondta az executive producer. A lány továbbra is kezeli a természetfeletti lények rajta való áthaladásának ügyét, ám lesznek váratlan látogatói is Bonnie-nak, melyek gondot is okozhatnak. Ráadásul az ex-boszorkány kapcsolata Jeremy-vel több próbán is keresztülmegy. "Egyik kapcsolat sem hosszú életű a sorozatban. Itt is kissé felgyorsítjuk az eseményeket."

Damon és Elena végleg szakítottak a The Vampire Diaries-ban? És most újból visszatérünk a háromszöghez? 
NATALIE: Erre azért ne vegyetek mérget! "Nem mondanám, hogy szüneteltetjük a háromszöget." - mondta Caroline Dries. "A sorozat megmutatja, hogy a szereplők nem hoznak olyan döntéseket, mely után azonnal megszüntetik a másik által táplált szeretetet, akit előtte nagyon szerettek. Damon és Elena kapcsolata mély, ennek pedig nem lehet hátat fordítani. Elena mindig is érezni fog iránta valamit: ha veszekednek, ha szakítanak. A jövőbeli epizódok során pedig rádöbbenünk, hogy a kapcsolatuk eléggé zűrös lesz, minden értelemben."

2013.12.05

A The Vampire Diaries december 12-én adja le utolsó epizódját az évben, a tizediket, a The Originals már egy héttel előtte, december 3-án teszi meg ugyanezt, csak a kilencedik részével. Most pedig megtudtuk, mikor tér vissza , s a 2014-es részek címére is fény derült:

1x10 - The Casket Girls 2014. január 14.
1x11 - Après Moi, Le Déluge 2014. január 21.

2013.11.29

GRAYSON GILBERT LESZ AZ ÉVAD TOVÁBBI RÉSZÉBEN A GONOSZ?

- Felhozták a nevét az Augustine Társasággal kapcsolatban.
- Megan telefonján láthattunk egy képet Grayson-ről (Ráadásul az Augustine Vámpír ölte meg a lányt).
- Grayson Gilbert halála a mai napig rejtélyes. (Már ha valóban megfulladt a baleset után.)
- Elena és Jeremy számára megrázó lenne, ha apjukat kellene "főgonoszként" látniuk.
- A tizedik epizód címe: 5.10 - Fifty Shades of Grayson.

 

5.11 - 500 YEARS OF SOLITUDE

Január 23-án tér vissza a Vámpírnaplók a 100. epizódjával, erről pedig tudjuk, hogy nagyon izgalmas lesz, s több ismerős arc is felbukkan majd, köztük Jenna Sommers és Niklaus Mikaelson is. Az epizód címére is fény derült nemrég: 5.11 - 500 Years of Solitude (5.11 - 500 év magány). A rész egyébként Katherine-központú lesz.

2013.11.23

JENNA NÉNI IS VISSZATÉR A 100. EPIZÓDRA!

Jenna néni él! Na jó, ez valójában nem is igaz. Mikor Klaus megölte őt a 2. évadban, a szívünk majd megszakadt - Jeremy és Elena elvesztette egy családtagját. Jenna viszont visszatér az izgalmasnak beharangozott 100. epizódban!

Az ETonline kapta el a sorozat pár szereplőjét, faggatva őket a 100. epizód ünneplése alatt, november 9-én, s Zach Roerig 'el is szólta magát'. "Le lesztek nyűgözve, mert néhány olyan arc érkezik vissza a városba, akiket rég láttunk. Például a mellettem álló, tehetséges színésznő, Sara Canning." - mondta Zach.

Sara Canning pedig így nyilatkozott: "Nem mondhatom el, természetesen, hogy miért térek vissza. Teljesen mindegy, miért vagyok Atlantában, a lényeg, hogy újra együtt lehetek a második családommal. Kicsit szürreális, de nagyon örülök neki."

FRISSEK A TV LINE-TÓL
Figyelmbe véve Bonnie új szerepét a Vámpírnaplókban, mint a Túlvilág horgonya, lehetőségünk lesz majd ismerős arcokat látni? - Audrey
Hogy trükkösen válaszoljunk kérdésedre, itt van, mit mondott Kat Graham: "Igen, Bonnie-t nagyon sok ismerős arc fogja meglátogatni. Sok ismerős arcot fogtok látni." 

2013.11.20

KLAUS VISSZATÉR MYSTIC FALLS-BA!
Nemrég került csak fel az internetre az a hír, mely hivatalos, hiszen a TVGuide.com is megerősítette, miszerint Klaus visszatér Mystic Falls-ba a Vámpírnaplók ötödik évadában.

Azt sajnos nem árulták el, miért, de Joseph biztosan fel fog tűnni az anyasorozatban. Korábban kiderült, hogy az egyik Vámpírnaplókból ismert karaktert el fogják rabolni, s sokak fantáziája máris beindult, így Caroline-re gondolnak. Talán Klaus ezért térne vissza a városba? Hogy megtalálja szeretett szőke vámpírját?

Esély van arra is, hogy Klaus a Vámpírnaplók 100. epizódjában fog feltűnni, több ismerős arc mellett. Candice Accola pedig elárulta, hogy ez a rajongók kedvenc része lesz.

FRISSEK AZ E! ONLINE-TÓL
Francesca: Ellentmondásba ütköztem a The Originals-nál! Imádom Rebekah-t Marcellel, de ő Klaus húga! Melyikőjük oldalára fog állni?
Most még nem tudja, ezt árulta el az egyik Eredeti megszemélyesítője, Claire Holt. "Rebekah lojális akar maradni a családjához, de küzd saját magával. Szereti Marcel-t, de a kapcsolatuk ellen is küzd." - mondta a színésznő. "Úgy gondolom, hogy számára ez egy olyan idő, mikor nem tudja, mit is akar valójában, valamint, hogy túlságosan könnyen szavaz másoknak bizalmat." A dolgok pedig a bonyolultabbnál is bonyolultabbak lesznek, köszönhetően Marcel-nek és Klaus-nak, amit nagyon hamar látni fogunk.

FRISSEK A TV GUIDE-TÓL
Most, hogy a The Vampire Diaries-ből ismert Silas meghalt, ki lesz az új gonosz? - Yana
ADAM: Az új gonosz még várat magára, árulta el Kat Graham. "Nagyon meg fogtok lepődni, mikor megtudjátok, ki is lesz az új ellenség. Várom már, hogy láthassam őt, mint gonosz." - mondta a színésznő. Az új ellenség férfi lesz, s láthattuk őt már korábban is.

FRISSEK AZ E! ONLINE-TÓL
Christina:A múlt heti epizód azon jelenete, melyben egyszerre láthattuk a három, Nina Dobrev által alakított karaktert, teljesen lázba hozott, szóval elég szomorú voltam, hogy Amara meghalt. Mondjátok, hogy Katherine-nel minden rendben lesz!
A dolgok nem állnak annyira jól kedvenc, flegma vámpírból emberré vált Katherine-ünk számára, aki pedig kénytelen lesz a körülötte lévőkre támaszkodni. "Ahogy gyengébbé válik, Nadia egyre jobban fog azért harcolni, hogy vigyázhasson rá, s hogy az élete részesévé tegye." Nina Dobrev viszont nem pihenhet le egy másodpercre sem, ugyanis ezt árulta el: "Voltak célozgatások egy negyedik hasonmásra is, bár jelenleg még nem csináltunk semmit, így nem mondhatom biztosra." Szegény lány, valaki küldje el vakációzni!

2013.10.31

FRISSEK A TV GUIDE-TÓL
A The Vampire Diaries rejtélyekkel övezett történetébe hamarosan érkezik egy új arc. Nina Dobrev elárulta, hogy karaktere találkozik egy sráccal.

Elena amint visszatér a Whitmore Főiskolára, egyre jobban beleássa majd magát a volt lakótársuk, Megan halálának ügyébe, s választ akar találni arra is, miért tussolta el az ügyet Dr. Maxfield. Ráadásul Elena még izgatottabb lesz, mikor találkozik egy Aaron nevű hallgatóval, akinek szintén volt közös múltja a szerencsétlen gólyával. Bár Aaron eleinte nem ad válaszokat Elena kérdéseire, a lány rádöbben, hogy ők ketten valamilyen módon össze vannak kapcsolódva, amit Elena nem is vett figyelembe.

"Elena új életet szeretett volna kezdeni a főiskolán, ám hamar rádöbben, hogy nem csak Mystic Falls az egyetlen hely, ahol nyüzsögnek a vámpírok." - árulta el Nina Dobrev. "Amikor találkozik Aaron-nal... rájön, hogy közös múlton osztoznak, hiszen mindkettejük életében jelen volt a halál, a gyász és a bánat."

Shaun Sipos elárulta, hogy karaktere egy megtört ember, egy jó srác, aki nagyon szeretné megtalálni az utat, amerre mennie kell. Arra is utalt a színész, hogy a Team Damon talán elkezdhet fészkelődni a helyén.

FRISSEK AZ E! ONLINE-TÓL
Beth: Mi Nadia célja a The Vampire Diaries-ban? Ő egy Utazó? Vagy egy vámpír? Válaszokra van szükségem!
Minden feltett kérdés meg lesz majd válaszolva... valamikor. "Most még nem tudjuk, miféle erőket birtokol Nadia. Azt mondják róla, hogy Utazó, de neki ez a véleménye: 'Nem szeretek Utazó lenni, a saját dolgom miatt vagyok itt.'" - árulta el Olga Fonda. "Az elkövetkezendő epizódokban meg fogjuk tudni pontosan, hogy micsoda és kicsoda ő valójában. Jelenleg még rejtély veszi körül."

FRISSEK A TV GUIDE-TÓL
Tyler végre visszatért a Vámpírnaplókban! Kérlek mondjátok, hogy ő és Caroline ismét együtt lesznek. - Becca
NATALIE: Nos, a jó hír az, hogy ezek ketten egy pillanatot se haboznak, hogy bepótolják az elmulasztott időt - és ezt főleg az ágyban teszik meg. De minden jó dolog véget ér egyszer, s sajnálatos módon náluk ez inkább előbb történik meg, mint később.

THE VAMPIRE DIARIES ÉS THE ORIGINALS EPIZÓDOK IDÉN!

THE VAMPIRE DIARIES
5.06 - Handle with Care (2013.11.07.)
5.07 - Death and the Maiden (2013.11.14.)
5.08 - Dead Man on Campus (2013.11.21.)
5.09 - ??? (2013.12.05.)
5.10 - Fifty Shades of Grayson (2013.12.12. - Félévadzáró)

THE ORIGINALS
1.06 - Fruit of the Poisoned Tree (2013.11.05.)
1.07 - Bloodletting (2013.11.12.)
1.08 - ??? (2013.11.26.)
1.09 - ??? (2013.12.03.)

A The Vampire Diaries meg sem áll november 21-ig, aztán követi egy 2 hetes szünet, mely után kapunk kettő részt, ahol utóbbi már maga a félévadzáró. Aztán következik a téli szünet. A The Originals pedig november 19-e helyett csak november 26-án adja le 8. részét.

2013.10.17

FRISSEK A TV GUIDE-TÓL
Mi van ezzel a Davina csajjal a The Originals-ből? - Sharon
NATALIE: Ki gondolta volna, hogy komoly fenyegetést jelent egy 16 éves lány két Eredeti vámpír, Klaus és Rebekah számára? "Először ki kell találnia, hol is rejtőzik a lány." - mondta Joseph Morgan. "Aztán meg kell tudnia, miért ennyire erős ilyen fiatalon, de előtte végez egy kis kutatást, hogy vagy legyőzze Davina-t, vagy pedig a saját oldalára állítsa."

Valamilyen híretek van a Vámpírnaplók terén?
NATALIE: Számodra? Hogyne! De ez talán annyira nem fog tetszeni a Damon-Elena páros kedvelőinek. Emlékeztek arra, mikor azt mondtuk, hogy Elena és Stefan örökre össze vannak kötve? Vegyük figyelembe ezt: olyan érzésünk van, hogy Silas első szerelme borzasztóan hasonlít Elenára.

 

INTERJÚ JANINA GAVANKAR-RAL!

Mondhatni, hogy semmit sem tudunk Tessa-ról, kivéve, hogy keresztbe tesz Elena és Damon mentőakciójának, hogy megmentsék Stefan-t.
Így van, tökéletes használata a 'keresztbe tesz' kifejezésnek. Először a harmadik epizódban találkozhatunk vele, mely egy flashback rész. Nagyon sokat meg fogtok tudni belőle. Tessa egymaga sok információt elárul. Részese Stefan múljának, s azért van itt, hogy felszínre hozza az igazságot.

Milyen messzire megy el Tessa Stefan-nel?
Amennyire Stefan Tessa-val. Ezt akkor fogjátok megérteni, miután megnéztétek az epizódot.

Amit megtudunk majd, megváltoztatja azt, ahogyan most tekintünk Stefan-re?
Igen, határozottan.

Mivel az epizód tartalmaz flashback jeleneteket, voltak vicces pillanataitok vicces parókákkal és jelmezekkel?
Ó, így van, voltak! Több smink -és hajigazításon mentem keresztül itt, mint az egész karrierem során (beleértve az Arrow-t és a True Blood-ot.). Sok időbe telt, de örülök, mert úgy érzem, hogy olyan ponthoz érkeztünk, ami nagy jelentéssel bír. Nem kevés időt fektettünk abba, hogy kitaláljuk, hogyan is néz ki, mit visel és honnan származik, honnan jött.

Rendben, most pedig beszéljünk Damon-ről. Jól értelmeztem, hogy Tessa-nak rossz hírei vannak Damon felé a jövőjét illetően?
Sajnos ez igaz. Nem mondhatom el, mit is mond pontosan, de Tessa tud mindent. Bombát dob a testvérek közé, ha akarják hallani, ha nem. És nem akarják hallani. A legtöbb ember nem akarja tudni, amit Tessa tud, de az ő célja az, hogy szembesítse az embereket az igazsággal.

Milyen érzés volt belecsöppeni a sorozat 5. évadának forgatásába?
Igazából volt egy vicces pillanatom Steven R. McQueen-nel. Mikor megérkeztem Atlantába, úgy éreztem, meg kell néznem az eddigi évadokat DVD-n. Az öltözőmben voltam, ami Steven-ével van szemben, majd kijött a sajátjából, hogy köszöntsön. Őszintén szólva nem tudtam, ki ő, de a képernyőmön egy kis emós srác látszódott. Ő pedig egy igazi férfi volt. Megkérdeztem tőle, hogy: 'Szia, örülök, hogy megismerhetlek. Kit játszol?'. Eközben rájöttem, hogy igazából a képernyőn is Steven-t láthattam.

Ez szuper-fura volt. Mi van Nina-val? Vele is dolgoztál együtt?
Igen, s engedjétek meg, hogy ezt mondhassam, de Nina még a fenekét is ledolgozta. Olyan őrült tempóra képes, amiről sokan nem is tudnak. A sorozatban való szereplésem végén Nina olyan dolgokat tesz majd meg, amit azelőtt sosem csinált a sorozatban, én pedig nagyon boldog vagyok, hogy részese lehettem ennek. Sok mókában volt részünk. Nina nem csak őrült tempóban képes forgatni, hanem szinte szárnyal is. Szereti a sorozatát és büszke rá.

Van még valami, amit elárulhatsz Tessa-ról?
Mondhatnék, de sajnos nem tehetem. A fontos dolgok mind kiderülnek a harmadik epizódból. Annyira várom már, hogy Twitter-en elolvashassam a hozzászólásokat! El sem hiszem, hogy én vagyok az, aki életre kelti ezt a karaktert ebben a sikersorozatban!

 

2013.10.09

TVLINE SPOILEREK MICHAEL NARDUCCI-TÓL

A nézők már kaptak egy kis betekintést az Ősiekből a Vámpírnaplók keretén belül, de még mindig sok kérdés van az új sorozattal kapcsolatban. Hogy válaszokat kapjunk Cami szerepéről a sorozatban, Elijah lehetséges szerelméről és egyebekről, a TVLine készített egy interjút Michael Narducci-val (vezetőproducer).

Hogyan fog Cami - aki ember - beilleszkedni a sorozatba a vámpírok és boszorkányok közé?

"Az elején látni fogjuk, hogy Marcel szeme megakad rajta. Szóval ha Klaus vagy és végére akarsz járni Marcelnek és erejének, érdekes lesz megfigyelni, hogy ezen a lányon akadt meg Marcel szeme." Természetesen hangulatos lesz, hogy egy pszichológiát tanuló diáknak egy váratlan barátja lesz. "Sok rajongó mondja, hogy 'Édes istenem, ez egy románc lesz?'. Azt hiszem sokkal érdekesebb lesz egy emberi kapcsolattal játszani, mert neki nem igazán voltak eddig barátai. Klaus megöl, vagy manipulál téged. Cami elég sokat tanult már, hogy Klaus "pillanatot" tartson és többet akarjon megtudni a lányról. A lány története New Orleans-szal és tudása nagyon érdekessé teszik őt Klaus számára."

Mi történt Davina karakterével?

A fiatal boszorkányt - aki megjelent a rendezői változatban - kivágták a leadott részből. "Nagyon szomorú voltam, amikor nem tették lehetővé, hogy többet megtudjunk róla az epizódban" - ismeri el Narducci. "De tényleg ez jobban megfelel így a sorozatnak, és kevésbé van összhangban azzal, ami a Vámpírnaplók epizódban történt." Amint az kiderül, Marcel azért használja Davina-t, hogy ellenőrizze a boszorkányokat, "Mi megyünk tovább, feltételezve, hogy az emberek tisztában vannak az információval" - teszi még hozá.

Mikor fog Rekebah csatlakozni a bátyjaihoz New Orleansban?

"Érintett lesz, de ami még fontosabb, lesz oka, hogy hamarosan megjelenjen" - céloz Narducci. "És talán nem az, amire gondolnánk. Nem a baba miatt. Egyéb okok miatt, egyik nagyon mélyen személyes számára, míg a másik sokkoló."

Hayley csak egy játékszer a boszorkányok háborújában Marcel ellen?

"Egyik komplikáció az elején: ha Hayley kihordja ezt a gyermeket, hol lehet biztonságban, attól, ami New Orleansban folyik? Védeni őt, és a gyermeket, nagy része lesz annak, amit Klaus és Elijah tenni akar, ahogyan haladunk előre. Vissza akarják venni New Orleans-t és leigázni Marcel-t. De ott van nekik ez a lány, akinek megvan a saját akarata. Nem engedi, hogy manipulálják. Nem engedi, hogy parancsolgassanak neki."

Lesz kapcsolat Sophie és Elijah között?

"Sophie-nak figyelnie kell Hayley-re és a még meg nem született gyermek túszra, hogy megpróbálhassa manipulálni az Ősieket" - magyarázza. "Elijah látja ezt, és nem szereti, ha manipulálják. És tiszteletben kell tartanod azt, aki elég bátor, hogy manipulálja az Eredeti vámpírokat... Lesz szerelem Sophie számára, és lesz szerelem Elijah számára... Láthatunk néhány csavart."

Mennyi ideig tart, mire kiszabadítják Stefan-t a széfből? - Peach
NATALIE: Tudtátok, hogy azon kívűl, hogy látomásai vannak Stefan-ról, Elenának ettől egy nagy lyuk tátong a gyomrában? Nos, az álmok egyre tisztábbá válnak. Az utolsó szög a koporsóban - igen, szójáték - az, hogy Katherine-nek is ugyanazok a látomásai, de ő ismeri a helyet, így talán megtalálják Stefan-t.

2013.10.03

 FRISSEK A TV GUIDE-TÓL
"Stefan elméje teljesen össze lesz kuszálódva, amikor kiszabadul a fogságból." - mondta Paul Wesley. "Kínzó élményeket élt át, s már egyáltalán nem úgy kezeli a dolgokat, mint régen. Nem annyira rugalmasan. Teljesen más ember lesz belőle."

Mielőtt Stefan visszatérne Mystic Falls-ba, Paul Wesley Silas-ként fogja szórakoztatni a közönséget - annak ellenére, hogy Stefan barátai és a saját bátyja nem fog azonnal rádöbbenni a nagy csalásra. Nem sok idő telik el, míg rájönnek erre, hiszen Damon és Jeremy érzik, itt valami nincs rendben. Ennek fő oka a Stefan-t belengő, 'öntelt' levegő.

"Silas tele van fájdalommal és dühvel, meg van bántva. Ezt pedig kirobbanó energiával és humorral próbálja palástolni." - mondta Wesley. "Bármit megtehet, hiszen a világ az ő játszótere. Most, hogy 2000 évesen végre kiszabadult fogságából, páratlanul érdekesnek és kifinomultnak érzi magát. Emberekből nem táplálkozik: Silas ugyanis úgy gondolja, ez eléggé otromba és primitív dolog, így megigézi az embereket, hogy vágják fel egymás ereit, folyassák ki vérüket. Ő így táplálkozik. Igen, eléggé sznob."

2013.09.27

Tudtok mondani valamit erről a várva várt Stelena pillanatról a premier epizódból? - Brandy
Mielőtt izgalomba jönnétek, elárulom, ez nem úgy fog lezajlani, amint azt sokan elképzeltétek. Minden bizonnyal egy csavarral lesz dolgunk (mert, emlékezzetek, nem egymás szomszédságában van a két, szóban forgó személy). Ha nem fog eközben majd dagadni a szívetek, akkor olyan szívtelenek vagytok, mint Katherine (volt?).

Szükségem van Vámpírnaplók-infókra! Könyörgöm! - Brianna
Ha sírni fogsz a premier epizód alatt (márpedig sírni fogsz), akkor készíts elő extra adag zsepit az évad negyedik epizódjára. Egy órányi színtiszta hazugság.

2013.09.24

FRISSEK AZ E! ONLINE-TÓL
1-től 10-es skálán mennyire értékelnéd a Delena-jeleneteket az első 6 percben?
A Delena-fanok számára minimum 20. Komolyan mondom, a premier epizód eleje felér egy Delena-pornóval. A Stelena-fanok számára? Nem sok jót tartogat.

SerenaMploss: Milyen lesz látni Elenát és Damon-t együtt?
Az új (táv)kapcsolat eléggé tartós lesz, kiélve magukat a premier epizódban, amire nem volt lehetőségük az eddigi évadok során. Még valami: Nagyon sok csókolózás. És még egy szó: habfürdő.

mary4892: Van esély egy kis Stelena-jelenet kikacsintására?
Bár Stefan és Elena már nincsenek együtt, a kapcsolatuk még mindig jelen van, hiszen Elena még mindig gondol exére. És a szobatársa, Caroline, ő kifejezett a Stelena-csapatot erősíti.

Cadlymack: Mennyire baromi király Matt Donovan egy Chad Michael Murray-től Dean Winchester-ig tartó skálán?
Kedvenc pincér fiúnk eléggé kemény lesz! Nem csak a Rebekah-val töltött vad, európai vakációja lesz említésre méltó, hanem az is, hogy nagy szerepe lesz a premier epizódban felvezetésre kerülő új rejtélyben. Látjátok? Az emberek is lehetnek még érdekesek. (A lányok örömére pedig pár pillanatra félmeztelen lesz.)

csi89grl: Kérlek mondjátok, hogy kapunk Datherine-jeleneteket és Katherine még mindig flegma, s ami a szívén, az a száján is!
Csak azért, mert ember lett, nem jelenti azt, hogy ő már nem is Katherine. És igen, lesz pár ugratással teli Damon-Katherine jelenet, a szokásos egysorosaikkal. Bár tisztán látható, hogy a kettejük közötti szerelem rég megszűnt, Damon úgy dönt, hogy még nem fog szólni Elenának hasonmásának felbukkanásáról.

HerSavior_: Milyen lesz a kapcsolat Damon és Jeremy között?
Nagyon vicces lesz nézni. Damon törődik Jeremy-vel, de utálja ezt kimutatni, szóval kettejük között egyfajta fivéri dinamika lesz jelen. Jeremy azonban zűrös, ezért Damon próbál utána eltakarítani, hogy Elena gond nélkül tanulhasson a főiskolán.

ElenaSaves89: Az új évad nézése közben olyan érzésünk lesz, mintha egy teljesen másik sorozatot néznénk?
Mondhatni, bár a tinik lévén a tini dráma vonalnak is fejlődnie kell. Elena és Caroline is sok mindenen ment keresztül, s hogy együtt járnak főiskolára, azt kimondottan öröm lesz nézni. Ezt tetézi majd, mikor ráébrednek, nem csak Mystic Falls van tele természetfeletti rejtélyekkel. (Amolyan Veronica Mars-féle kampuszos rejtély!)

A "legértékesebb játékos" az epizódban: Ez az évad Paul Wesley évada lesz, emberek! Wesley hihetetlenül jól hozza a nagyon gonosz Silas-t. (Akiről megtudjuk, hogy igazából utálja a vámpírokat.) És Silas gonosz, nagy G-vel, ami még élvezhetőbbé teszi Wesley hátborzongató alakítását. Caroline pedig pályázhat a 'legnagyszerűbb vámpír a sorozatok történelmében' címre. A lány csakis saját és könnyelmű dolgaikra akarja korlátolni képességeik használatát. Caroline és anyja pedig egy megható búcsúzásban vesznek részt, mikor Caroline a főiskolához ér. (Igen, Caroline és Tyler-fanok. Rólatok se feledkeztek meg a készítők!)

 

2013.09.22

FRISS A TV GUIDE-TÓL!
Miután drámai és tragikus dolgok történtek a Mystic Falls-i Gimnázium végzős osztályával a 4. évad fináléjában, a karakterek egy 'friss újrakezdést' kapnak idén, árulta el Caroline Dries. A 'vámpírbarátok', Elena és Caroline főiskolára mennek, ahol Elena gyorsan talál is magának egy aranyos csoporttársat, Aaron személyében.

Otthon pedig Damon, Elena vérszívó barátja bébiszitterkedik barátnője öccse, Jeremy felett. "Damon próbál jópofa lenni." - mondta Plec. "Hihetetlenül jó lesz." Ám Jeremy-nek is megvan a saját terhe: titkolja a tényt, hogy ex-barátnője, Bonnie meghalt, akit csak ő lát, hiszen a lány már szellem.

A mostanra emberré változott Katherine számára viszont a friss újrakezdés a nagy szívással egyenlő. "A vámpír szuperképességei és az agykontroll nélkül a helyzete eléggé elszomorító." - árulta el Julie. Silas ráadásul Stefan képében mászkál a városban, miután az ifjabb Salvatore-t jól elintézte. "Az első pár epizódban a banda próbál rájönni, hogy mire is készül Silas." - mondta Plec.

Mikor a banda ráébred, hogy az igazi Stefan bajban van, az összes energiájukat a megmentésére fogják felhasználni, ígérte Plec.

FRISSEK A TV LINE-TÓL
- Az epizód címe 'I Know What You Did Last Summer', s megtudhatjuk, mit csináltak a többiek a nyár alatt, köszönhetően a Bonnie (Jeremy-n keresztül) és Elena között lezajlott e-mailek miatt. Elena pedig szenvedélyes nyarat töltött Damon-nel.

- Matt elvesztett két nagyon fontos dolgot a vad utazása során, melyből az egyik hiánya bajba fogja sodorni. Legyen elég annyi, amennyit Caroline Dries mondott: Matt az idén nem fog háttérbe szorulni.

- Silas, akinek megvannak saját, önös érdekei, nem sokáig pocsékolja az idejét olyanokra, mint a Stefan-nak való tettetés.

- Mint a Felicity-ben, vagy bármely más főiskolás sorozatban, Elena és Caroline három férőhelyes szobája nevetségesen nagy... és van saját fürdőszobájuk is.

- Igen, három férőhelyes. Bár a lányok nem is tudják, hogy Bonnie halott, mégis kapnak egy új lakótársat, akit Caroline azonnal nem is fog kedvelni.

- Katherine ember lett, de semmit sem vesztett humorából. Lásd: "Gyenge és lassú vagyok. Van róla fogalmad, milyen magassarkúban rohanni? Tiszta vízhólyag a lábam."

- Damon-nek és Jeremy-nek lesz egy olyan jelenete, mikor elfelejtjük, hogy Damon régen meg akarta ölni Elena kisöccsét.

- Tyler-t még nem láthatjuk, mert egy Tennessee-i falkának nagy szüksége van a segítségére.

- Bár határozottan Damon-nel van Elena, a Stelena rajongóknak sem kell elkeseredniük.

- Bonnie sikításának (amit egy régebbi videóban láthattunk) a főtéren borzasztó oka lesz.

- Tudod, mi görget eléd akadályt az első főiskolás bulin? Hogy be kell invitáljanak a házba. Másfelől, talán így a legjobb.

2013.09.15

FRISSEK AZ E! ONLINE-TÓL
Számíthatok-e vagy sem a két vámpír-barát, Stefan és Caroline jelenetekre?
Biztosra veszem, hogy fogadhatnál rá! De én nem számítanék erre rögtön, mióta Candice Accola bejelentette, hogy Caroline-t az évad elején nagyban a főiskolai élete köti le. "Izgatott lesz, hova tegye a mini-hűtőjét, hogyan rendezze be a közös szobát, valamint, hogy süthet mexikói melegszendvicset (quesadillas)." - árulta el Accola nevetve. "Ez lesz Caroline első számú gondolata. Másra nem is fog gondolni. Csupán Elenával és Bonnie-val akarja élvezni a főiskolai életet, s persze azt, hogy Tyler-rel is találkozhasson." Ez pedig a TVD, szóval egy kis móka mindig közbeszólhat a dolgok menetébe..

2013.09.14

EPIZÓDCÍMEK

5.01 - I Know What You Did Last Summer (5.01 - Tudom, mit tettél tavaly nyáron)
5.02 - True Lies (5.02 - Igaz hazugságok)
5.03 - Original Sin (5.03 - Eredendő bűn)
5.04 - For Whom The Bell Tolls (5.04 - Akiért a harang szól)
5.05 - Monsters Ball (5.05 - Szörnyek bálja)

5.01 - I KNOW WHAT YOU DID LAST SUMMER: HIVATALOS EPIZÓDISMERTETŐ
Miután kiélvezte szenvedélyes kapcsolatát a nyáron Damon-nel, s megbizonyosodott róla, hogy Jeremy hogyan képes alkalmazkodni a halál utáni visszatérésből, Elena nagyon izgatott, hogy végre beköltözhet a közeli Whitmore Főiskolára, ahol szobatársa Caroline  lesz. Még mindig azt képzelve, hogy Bonnie egész nyáron utazgatott, s nemsokára csatlakozik hozzájuk, Elena és Caroline meglepődnek, mikor felbukkan egy Megan nevű lány, s közli velük, ő lesz a harmadik szobatárs. Katherine váratlanul megjelenik a Salvatore házban, s Damon-nek könyörög segítségért, most, hogy ember lett és sebezhető az ellenségei számára. Matt és Rebekah visszatérnek Mystic Falls-ba a vad, nyári európai utazásuk után, ahol találkoznak egy rejtélyes szépséggel, Nadia-val. Elena nem tudja elhessegetni gondolatait, hogy valami nincs rendben Stefan-nel, Silas pedig egy félelmetes megjelenést tesz a 'Nyár Végi' partin, a főtéren.

2013.09.12

FRISSEK A TV GUIDE-TÓL ÉS A TV LINE-TÓL
ADAM: Még több remek hír Team Stefan-nek! Paul Wesley elárulta, hogy úgy véli, Stefan sosem teszi túl magát Elenán. "Ennek a szerelemnek mindig léteznie kell." - mondta. De hogyan is működhetne tovább a szerelmi háromszög, mikor Elena és Damon boldogok együtt? Valami pedig az évad elején azt fogja sugallni, hogy Stefan és Elena örökre össze lesznek kötve.

Nagyon izgatott vagyok a The Vampire Diaries új évadával kapcsolatban! Az új promóban úgy tűnik, Stefan flörtöl Katherine-nel. Most, hogy Elena Damon-nel van, Stefan Katherine társaságát fogja keresni? - Rashad
Ausiello: Igazából Silas volt az, aki érdeklődést mutat Katherine iránt. De hidd el, ha azt mondom, hogy Silas szándékainak koránt sincs köze a szerelemhez.

2013.09.04

FRISSEK A TV GUIDE-TÓL
Valamilyen hír Elena-ról és Stefan-ról a The Vampire Diaries-ből? 
NATALIE: Jó hírem van a számodra, ugyanis kollégám, Robyn Ross a héten ugyanezt kérdezte Nina Dobrev-től a forgatáson. A színésznő elmondása szerint Elena Stefan-hoz fűződő kapcsolata lesz az, ami felkelti a lány figyelmét, hogy valami nincs rendben (vagyis Stefan a folyóban fuldoklik). "Furcsa érzése lesz, hogy valami rejtélyes dolog történik körülötte. Egyfajta kozmikus kapcsolat van Elena és Stefan között, mivel sok időt töltöttek együtt, s nem tudom, el fog-e ez valaha is szállni." - mondta Dobrev. "Tisztában van vele, hogy Damon-be szerelmes, de még mindig törődik Stefan-nel, hogy jól van-e és jól érzi magát... s mikor megtudja, min is ment keresztül, az nem lesz könnyű Elena számára."

 

2013.08.30

 ÚJ SZEREPLŐ!
A The Vampire Diaries szereplőgárdáját erősíti Rick Cosnett is az 5. évadtól, aki Elena és Caroline új ellenségét, Dr. Wes Maxfield-et fogja életre kelteni.

Ahogyan korábban kiderült, Dr. Maxfield egy brilliáns elme. A Whitmore Főiskola egyik professzora, s miután Elena és Caroline találkozott vele, a lányok úgy gondolják, Wes egy sötét és veszélyes titkot rejteget. Kiindulva az előző évadok tanáraiból (Alaric és Shane), Maxfield is nyilván tisztában van a város vámpír populációjával.

2013.08.22

SHAUN SIPOS  VISSZATÉRŐ SZEREPLŐ LESZ!
Ismerjétek meg a férfit, aki Elena új legjobb barátja lesz, vagy talán annál is több? Nemrég derült ki ugyanis, hogy Shaun Sipos (Melrose Place, Life Unexpected) egy új, visszatérő szereplő lesz a The Vampire Diaries ötödik évadában.

Sipos nem mást, mint Aaron-t fogja életre kelteni, aki azért kezdett a főiskolára járni, hogy megszökjön múltja elől, mely kínozta. Itt találkozik Elena-val, akivel könnyen megtalálják a közös nevezőt, lévén mindketten átéltek sötét családi tragédiákat. Talán a lány vonzódik majd a jóképű Aaron-hoz? Nemsokára kiderül!

Az is lehetséges, hogy Aaron nem csak pár epizódban fog feltűnni az új évadban, szóval esetleg Elena majd elkezd valamit érezni iránta.

FRISSEK AZ E! ONLINE-TÓL
Egy kis Delena-infót az 5. évadból? 
Valami nagy kihatással lesz kapcsolatukra az évad első felében. És itt nem egy természetfeletti dologra gondolok, mely beárnyékolná a pár boldogságát.

2013.08.16

 FRISSEK A TV GUIDE-TÓL
Valamilyen infó van Stefan-ról/Silas-ről? - Andrew
NATALIE: Ahogy már korábban is elárultuk, a csapatnak nem fog sokáig tartani, mire rájönnek, hogy nem Stefan járkál közöttük. De előtte készüljetek fel a legfurcsább újraegyesülésre, amit valaha láttatok, ahol a Salvatore-ok szó szerint "szétölelik" magukat. És ki gondolná, hogy egy ölelés Stefan-tól kelti életre a bizonytalanságot Damon-ben?

FRISSEK AZ E! ONLINE-TÓL
Idén senki sem fog meghalni. Csak vicceltem! Gyerünk, ez a Vámpírnaplók, ahol több a halálesetek száma, mint a jóképű embereké... és ez sokat el is mond! Annyit elárulhatok, hogy Elena és Caroline egyik csoporttársuk halálát fogják felfedezni, mikor októberben láthatjuk őket a főiskolán. A gyász azonban egy lehetséges romantikával is társulhat, hiszen a csoporttárs halála a hölgyeket egy új szerelmi szál felé sodorja: Aaronhoz, a jóképű felsőéveshez, akinek köze lehet az elhalálozotthoz.

2013.08.04

JANINA GAVANKAR LESZ TESSA!
Janina Gavankar egyik vérszívós drámából kerül a másikba. Az ex-True Blood-os alakváltó többször fel fog tűnni a The Vampire Diaries 5. évada során. A színésznő kelti ugyanis életre Tessa-t, a gyönyörű, egzotikus és magabiztos nőt, aki Mystic Falls-ba érkezik, hogy felélessze egy rég kihunyt szerelem lángját.

Janina az új szezon 3. epizódjában tűnik fel először, melyről tudjuk, hogy az évad első flashback epizódja. 

KIDERÜLT AZ 5. ÉVAD 1. RÉSZÉNEK CÍME!
Nincs már messze az október 3-án levetítésre kerülő premier, s ezt mi sem mutatja jobban, mint az, hogy megkaptuk a rész címét. Az 5.01 - I Know What You Did Last Summer (5.01 - Tudom, mit tettél tavaly nyáron) 

STEVEN KRUEGER VENDÉGSZEREPEL A THE ORIGINALS-BEN!
A The Originals egy új arcot castingolt, aki nem más, mint a Pretty Little Liars-ből ismert Steven Krueger. A színész három epizódban fog feltűnni, mint Josh, a fiatal turista, akinek New Orleans-i éjszaka egy váratlan, sötét fordulatot vesz, mikor Marcel bárjában köt ki.

Krueger feltűnt többek között az Anger Management című sorozat epizódjaiban, valamint Ben-t alakította a Pretty Little Liars-ben.

Továbbá arra is fény derült, hogy a The Originals 1. évadának 2. részében Elijah szemszögéből láthatjuk az eseményeket, melyek az 1.01-ben megtörténtek. 

FRISSEK A TV LINE-TÓL ÉS A TV GUIDE-TÓL
Néhány általános dolgot figyelembe véve, megtudhatnánk egy kicsit többet a The Vampire Diaries-ról?
Ausiello:
A sorozatban megint ugrunk egyet az időben. Caroline Dries producer elárulta, hogy az évad 3. epizódja egy flashback (visszatekintős) rész lesz. "Ez egy olyan évtized, melyet még nem láttunk." - mondta. "És nagyon, nagyon jó lesz."

Bármilyen infó Rebekah-ról és Matt-ről a The Vampire Diaries-ban vagy a The Originals-ben?
NATALIE: Bár nem zárjuk ki a crossover lehetőségét, Claire Holt biztos abban, hogy a páros boldog pillanatai véget értek. "Az utolsó részben Matt azt mondta neki, hogy vámpírmentesen kell élnie. Rebekah jól érzi magát, körbejárják a világot, hogy aztán továbblépjen New Orleans-ba, hogy még több férfit csábítson el."

2013.07.30

Máig október 10-ét vártuk, hiszen a The CW kiadta őszi műsorrendjét még régebben, mely szerint akkor kezdett volna a sorozat. Meglepetésként ért engem is a The Vampire Diaries hivatalos facebook-lapjának új borítóképe, melyen az október 3-i kezdés virít. Így egy héttel hamarabb élvezhetjük a premiert. Ha ez nem lenne elég, rögtön a 3-án leadott premier epizód után következik a The Originals. Bizony, egy napra került végül az anya -és melléksorozat.

2013.07.27

ELENÁRÓL ÉS  EGYEBEKRŐL
Ha tudni akarod, mi történik adott, kedvenc sorozatoddal, kérdezd meg az executive producert. Ők aztán mindent tudnak, válaszolnak! Ezt tették ugyanis a producerek a 2013-as Comic-Con-on, mint például Caroline Dries, a The Vampire Diaries egyik producere.

Mit árulhatsz el az idei évadról? Mire számíthatnak a nézők?
Ez az évad egyfajta „friss újrakezdés” lesz. Elena Caroline társaságában főiskolára megy; Damon és Elena próbálnak egy normális kapcsolatot kialakítani; persze mindezek teljesen rossz irányt fognak majd venni az első rész végére, ahogyan azt megszokhattuk.

Szóval legalább egy epizódig boldogok lesznek?
Azon vagyunk, hogy boldogok legyenek – de tudod hogy van ez a sorozatos szerelmespárokkal: összejönnek és eltűnik a szexuális feszültség köztük, így unalmassá válnak. Láthatjuk őket boldogan, hiszen Damon olyan keményen harcolt Elenáért. Normális párként szeretnénk bemutatni őket, a hozzátartozó problémákkal együtt, amik a hétköznapi embereknél jelen vannak.

Milyen főiskolai hallgató lesz Elena? Órákon vagy távol a kampusztól fogjuk látni őt? Milyen szociális életet fog élni?
Iskolába fog járni, hogy bizonyítsa, ő egy normális vámpír, aki képes ellátni a dolgait. Orvosi hallgatónak állhat be, követve apja tevékenységét. Csupán főiskolára akar járni, eljárni az ottani bulikra, vagy szimplán lógni az órákról. És persze nem maradhat el egy professzor, aki szuper-szexi és talán egy kicsit rejtélyes is. De mikor eljut a történet idáig, Elena rádöbben, hogy valami folyik a főiskolán. Zavarodottabb lesz ettől a vámpíros-rejtélyes főiskolától, ez pedig kihat arra, mennyit is fog órákra járni.

Az idei év során többet fogunk megtudni a hasonmás mitológiáról?
Igen, ez az egyik fő történetvonala a szezonnak. Nagy történet, ami mesélésre vár. Nem csak azért írtuk ezt bele, hogy legyen egy király epizódunk. Stefan többet fog megtudni magáról. Olyan kérdések merülnek majd fel benne, hogy: 'Miért is létezem? Mi történik velem?'. Egyre többet és többet tudunk majd meg a hasonmás mitológiáról, mely a 0. évig nyúlik vissza.

Hogyan fogja kezelni Katherine az emberré válását?
Valószínűleg az ő története a kedvencem; Katherine karakterének írása számomra a legviccesebb, mert folytatni fogja azt a flegma, manipulatív stílusát. Viszont mondhatni most 'megvágta az ujját', hogy emberré vált. A büszkesége még megvan, s meg fogja tudni, hogyan is éreztek az áldozatai. Katherine egy furcsa, de a legszerethetőbb karakter lesz az idei évadban.

Szóval hiányolni fogja a vámpírlétet?
Nagyon, de nagyon elkeseredett lesz.

Tehát próbál majd keresni olyan módot, aminek segítségével ismét vámpírrá válhatna?
Igen, de mivel soha senki nem itta meg a gyógyírt, így nem tudjuk, mi történne akkor, ha vámpírvérrel a szervezetében meghalna. Mi lenne belőle, ha felkelne? Katherine pedig nem nagyon szeretne emberként kockáztatni.

Az emberré válása szerethetőbbé teszi majd Katherine-t?
Igen, ám folytatni fogja gonoszkodását az évad elején, mert mondhatni már csak ez maradt neki.

Sokat fogjuk őt látni?
Természetesen, mivel Katherine már-már fő karakterré nőtte ki magát. Számomra vicces, hogy van egy Silas-ünk és Stefan-unk, valamint egy Katherine-ünk és Elenánk. Az ötödik évadban mindnyájukat kedvelni fogjátok. Kérdem én: kell-e új arcokat így castingolni?

Mit tudhatunk meg Bonnie-ról?
Bonnie idén egy nagyon jó történetszálat fog kapni. Tavaly megfosztottuk mágikus erejétől, így kissé gyengébbé vált. Nem kapott többé olyan szálat, hogy gonosz legyen, hanem megöltük, így hozzájutott egy érdekesebb történethez. A legszebb, hogy barátai fel sem fogják, hogy Bonnie meghalt. Titokban akarja tartani ezt az egészet.

2013.07.23

FRISSEK A COMIC-CON-RÓL
 Most, hogy Elena és Damon végre egy igazi párt alkotnak, kijár nekik néhány örömteli pillanat?

"Nem lesz semmilyen dráma a boldogság közepette." - árulta el Julie Plec. "Megpróbáljuk Elenáékat boldogan ábrázolni, hiszen annyi szörnyű dolog történt velük az elmúlt időszakban, s melyek többször is majdnem elszakították őket egymástól." Somerhalder meg is lepődött, hogy a karakter Damon-t választotta, azt hitte, az egész csak vicc, hiszen 'Damon sosem szerzi meg a lányt'.

"A Nagy Gonosz indítja el igazán az évad első löketét." - mondta Plec. "De a Nagy Gonoszokat általában le is szokták győzni." Köszönhetően egy még nagyobb gonosznak, így Silas-nek figyelnie kell, merre hány méter. Silas-ről egyébként meg fogjuk tudni, hogyan lett olyan, amilyen ( egy flashback rész 2000 évvel ezelőttről).

 A sorozat vámpírlányai a főiskolán már nem tudnak azokhoz a trükkökhöz folyamodni, mint a középiskolában. A Whitmore Főiskolán pedig egy új fiú szeme megakad Caroline-on, akinek még mindig az a leghőbb vágya, hogy Tyler is a főiskolán tanuljon és együtt lehessenek, mióta Klaus elment.

  Hogyan fog Katherine megbírkózni az emberléttel? "Nem lesz az ínyére." - árulta el Nina Dobrev. "Elveszettnek, gyengének és bizonytalannak érzi magát." Caroline Dries-től pedig megtudtuk, hogy Katherine csúnyán meg fog fázni.

Bonnie halálával a nézők látni fogják a lány szemszögéből a Túlvilágot. Bonnie-nak sok dologgal kell szembenéznie, először is azzal, hogy feláldozta magát másért, s ez a saját életébe került. Nem lesz könnyű számára. Az évad elején a boszorkány még csak Jeremy-vel tud kommunikálni - aki Damon lakótársa lesz -, ám Graham szerint azt is meglátjuk, hogy Bonnie meddig tudja eltitkolni halálát, kerüljön az bármibe is.

Jeremy újboli feltűnése egy vicces jelenetben lesz megmagyarázva, a fedősztorit pedig Elena adja elő: az öccse eljátszotta saját halálát, felégette a házát, majd elfutott otthonról.

2013.07.21

THE ORIGINALS SPOILER: MIT FOG CSINÁLNI REBEKAH NEW ORLEANS-BAN?
Mikor legutóbb láttuk Rebekah Mikaelsont, New Orleans nem szerepelt állomásként a világ körüli utazásában, Matt pedig vele tart. Az Eredeti vámpírlány viszont nem maradhat örökké a The Vampire Diaries-ban, így egy ponton átkerül a The Originals-be. Julie Plec elárulta, hogy Rebekah meghozza a döntést, amikor készen áll rá.

"Rebekah újra akarja kezdeni életét New Orleans-ban, főiskolára járni és fiúkkal találkozni."  Sajnos azonban Klaus-nak és Elijah-nak más tervei vannak húgukkal. "A testvérei folyamatos felügyelet alatt akarják tartani, ezzel boldogtalanná téve őt." - tette hozzá Julie. Vámpírtestvérek! Olyanok, mint az emberiek.

De mi vezetheti Rebekah-t Mystic Falls-ból New Orleans-ba? A dolgok talán komplikálttá válnak Matt-tel, a bizonyos 'háromszemélyes' kaland után. A rejtélyes nő - aki valószínűleg vámpír -, Nadia csatlakozik a csapathoz Mystic Falls-ban, a prágai találka után. Matt esetleg dobná Rebekah-t, miután a lány megmutatja neki a világ ragyogó, csillogó és pompás helyeit?

Eközben viszont Elijah marad a jó öreg, régi Elijah. Julie elárulta: "Ha létezne egy erkölcsi iránytű egy gyilkos vámpírokból álló családban, Elijah lenne az. Nagyon sokat áldozott fel azért, hogy helyreállítsa családja többször is földbe tiport örökségét."

2013.07.18

5. ÉVAD: ÉRKEZIK EGY SILAS-NÉL IS GONOSZABB KARAKTER?

Kemény nyara lehet Paul Wesley-nek, aki idén ősztől kettős szerepet játszik. Stefan-t, aki a víztartállyá alakult koporsóban fekszik, valamint a kétezer éves Silas-t. Egy nemrégen elhangzott spoiler szerint Silas még mindig öngyilkos akar lenni - hogy együtt lehessen szeretett barátnőjével.

"Még mindig meg akar szabadulni ettől az úgynevezett '2000 éve bűzlő, mocskos halhatatlan élettől'." - árulta el Julie Plec. "Reméli, hogy meg fog halni, hogy átjusson a másvilágra, így a szerelmével lehetne. De természetesen a dolgok útközben változni fognak." 

Hogy mennyire fogja kihasználni Silas a Stefan élete nyújtotta lehetőségeket, az még nem világos. Julie annyit árult el az ősi vámpírról, hogy Stefan-ként való megjelenése 'kulcsfontosságú dolog' lesz Elena és Damon számára. Fura!

Mindenesetre, a banda legnagyobb problémája mégsem Silas lesz. "A legtöbb bonyodalmat az évad elején ő okozza, de nem jelenti ez azt, hogy ő lenne a legnagyobb gonosz." - mondta Julie az 5. évad kapcsán.

 FRISSEK A TV GUIDE-TÓL
Kérlek mondjátok, hogy van valami infótok Damon-ről vagy Stefan-ról! - Shari
NATALIE: Mit szólsz, ha mindkettőről mondok? Stefan számos exe közül fel fog bukkanni egy, ebben a szezonban... bosszútól vezérelve. Tessa tud bajtárs és r*banc vámpír is lenni, s évszázadok óta a Salvatore-ok levadászásának él. Damon-nel fog először találkozni, akinek feltűnő módon eltűnik a gyűrűje a nő jelenlétében - és ez nagyon, nagyon rossz dolog.

MATT DONOVAN: HÁRMASBAN SZÉP AZ ÉLET?
Az események, úgy tűnik, felpörögni látszanak majd a The Vampire Diaries 5. évada során. Ha azt gondoltad, hogy Matt Donovan egy tipikus 'fiú a szomszédból'-féle srác, akkor rádöbbensz, hogy a világkörüli utazás meg fogja változtatni teljesen.

A sorozat stábja a hétvégén részt vett egy New Jersey-i közönségtalálkozón, ahol kiderült, hogy Matt-nek egy vad utazásban lesz része, Európában. Zach Roerig pedig elárulta, hogy már leforgatta első 5. évados jelenetét - Matt egy ágyban fekszik két nővel.

Zach persze neveket nem mondott, csupán annyit, hogy az egyikük orosz. Ő nem más, mint az orosz származású Olga Fonda, azaz Nadia, az egyik új és visszatérő szereplő. Nadia ugyanis egy prágai bárban összefut Matt-tel és Rebekah-val - és mindkettejükkel flörtöl.

Ha ez nem lenne elég, Nadia Mystic Falls-ig követi Matt-et. Lehetséges, hogy Nadia venné át Rebekah helyét Matt magányos, megüresedett szívében? Bekah ugyanis csatlakozik majd családjához New Orleans-ban.

2013.07.13

OLGA FONDA ÉS KENDRICK SAMPSON VISSZATÉRŐ SZEREPLŐK LESZNEK!
Az orosz modellből lett színésznő, Olga Fonda fogja alakítani a sorozat 5. évada során Nadia-t, a rettenthetetlen és bosszúért szomjazó lányt.

Nadia rögtön a premierben fel fog tűnni és "bárkivel képes szövetségre lépni - taktikából -, hogy továbbra is titokzatos maradjon". A lány egy érzelmi kaméleon, aki flörtölős hangulatából egy pillanat alatt képes olyan rideggé válni, mint egy szikla. Nadia magányos, emberiségét rég elvesztette, s most leginkább az emberi kapcsolatokat keresi.

Kendrick Sampson (Greek's Woodchuck) is fel fog tűnni a The Vampire Diaries 5. évadában. A színész Jesse-t fogja életre kelteni, azt a hallgatót, aki először találkozik Elenával és Caroline-nal a Whitmore Főiskolán. Ahogy már korábban is beszámoltak róla, Jesse érdeklődést fog mutatni a szőke vámpírlány irányába.

2013.07.11

FRISSEK A TV GUIDE-TÓL ÉS A TV LINE-TÓL
Hogyan fog Elena megbírkózni a főiskolás élettel? - Jonah
Elena és Caroline sokkal, de sokkal nehezebben kezdi majd főiskolás életét, mint azt várták, mert belebotlanak egy dögös, de egyáltalán nem kedves professzorba, aki jóval többet tud Mystic Falls-ról, mint amennyit elárul. Megijeszt bárkit is az, hogy elmondása szerint az ő igazi szenvedélye a kutatás az emberiség megsegítésére?

Az ötödik évad forgatása a héten kezdődött el. Tudom, hogy még korai ilyet kérdezni, de mennyit fogunk tapasztalni a Delena-dögösségből a premier során?
Ausiello: Nem segíthetek Delena fronton, viszont a madarak azt csiripelték, hogy jelenleg egy férfi doktor szerepére castingolnak, aki nem mellesleg Damon összes titkát ismeri.

2013.07.09

Az ötödik évad során sok új, visszatérő szereplővel találkozunk majd, akik közül most négyet bemutatunk.

 

Rengeteg újdonságra számíthatunk majd a Vámpírnaplók ötödik évadában. Köztudott, hogy kedvenc vámpírjaink átteszik majd székhelyüket Whitmore-ra, hiszen legtöbbjük a negyedik évad záróepizódjában elballagott a Mystic Falls-i gimnáziumból és a Whitemore-i egyetemen folytatják majd tanulmányaikat, ahol rengeteg új arccal ismerkednek meg a szereplők és mi is.


A SpoilerTV-nek hála most lehullott a lepel négy új karakterről, akik mindannyian visszatérő szereplők lesznek. Az új szezon első epizódjában fogunk megismerkedni egy gyönyörű és érzelmes 20 éves lánnyal, Nadiával, aki körbejárta a világot egy bosszúhadjárat miatt, azt azonban még nem tudni, hogy kit is akar megleckéztetni, de nagyon úgy tűnik, hogy ő is a természetfeletti világ részese. Szintén a visszatérő epizódban mutatkozik be egy 20-as éveiben járó egyetemista, Jesse, aki néhány évvel gólyáink fellett jár és itt debütál a túlságosan is okos Megan is, aki nem túl meglepő módon szintén a 20-as éveit tapossa.

A harmadik részben találkozunk majd Tessával, aki nemesi családból származik, így könnyen lehet, hogy ő sem halandó. A lányt egyszerre erősnek és éleslátónak írták le, így veszélyt jelenthet a kis csapatra, vagy esetleg csatlakozhat hozzájuk és ellenségüknek, Silasnak kell felkötnie majd a gatyáját.

2013.07.07

FRISSEK A TV GUIDE-TÓL
Van akármilyen infótok a The Vampire Diaries-ról? - Miguel
NATALIE: Habár Klaus elhagyta a várost New Orleans-ért cserébe, Tyler nem biztos, hogy mostanában találkozik Caroline-nal, aki igen nagy népszerűségre tesz szert egy bizonyos fiú, Jesse, a felsőbbéves hallgató körében a főiskoláról. Egy gond van: ő nem rajong az agyarakért - amire meg is van a nyomós oka.

 

2013.07.04

PHOEBE TONKIN A SPIN-OFF SOROZATRÓL!

Az IGN nemrég elbeszélgetett Phoebe-vel új sorozatáról, többek között arról, mi vár Hayley-re, valamint hogyan is tudta meg, hogy gyermeket vár Klaustól.

IGN TV: A karaktered láthatólag nagy változásokon ment keresztül, mely az életét is megváltoztatja. Mit gondolsz, hogyan fog ezzel megbírkózni Hayley?
Phoebe Tonkin: Ebben a pillanatban én úgy hiszem, hogy a karakterem a saját életét próbálja védeni, mert ha Klaus nem segít a boszorkányoknak, aki Hayleyre sok bonyodalom vár. A következő epizódban azt láthatjuk, hogyan bírkózik meg azzal a ténnyel, hogy terhes. Még nagyon fiatal, s egy gyermeket vár, de ő is szinte gyermek.

IGN: A Vámpírnaplók szereplői nemrég érettségiztek le, viszont a The Originals szereplőgárdáját felnőttek alkotják. Számodra mókás ez a változás?
Tonkin: Igen, mindenképp az. Mindegyik sorozatban, az elmúlt 8 évben középiskolás karaktereket keltettem életre, szóval üdítő, hogy végre nem ilyen sorokat kapok: „Elnézést, órára kell mennem.”. Jó végre egy felnőttet játszani. Hosszú ideje 16 voltam. Ráadásul ez a terhesség, a váratlan terhesség egy, a mindennapi életből merített 'probléma'. Érdekes lesz látni, milyen hatással lesz ez a természetfeletti világban.

IGN: Az epizód végén Klaus az örököséről beszélt, valamint arról, hogy ő akar a király lenni. Talán gondolt itt Hayley-re is, mint királynő, vagy szimplán arról van szó, hogy: „Csak megajándékozott a gyermekkel.”?
Tonkin: Én úgy hiszem, hogy csak a gyermek az, akit örököseként jelöl meg. Szerintem több figyelmet szentel majd a babának, mint a királynőjének. [nevet]

IGN: Véleményed szerint Hayley törekedni fog arra, hogy megváltoztassa Klaus-t?
Tonkin: Úgy érzem, kettejük között ez csak egy egyéjszakás kaland volt. De most, hogy kénytelenek szemtől szembe nézni egymással, újra kell gondolniuk az egész kapcsolatukat.

2013.06.24

Jelentem, hogy a Vámpírnaplók 5. évada október 10.-én fog debütálni a CW-n! Kitartás!:))

2013.06.01

ÚJ ROMÁNCOK AZ 5. ÉVADBAN?
Mostanában nem sok hírt kapunk a sorozattal kapcsolatban, Julie Plec azonban megosztott a TVLine-nal néhány információt az 5. évadról.

"Határozottan állíthatom, hogy egy új világ fog megnyílni, új arcokkal a Whitmore Főiskolán, ahol találkozhatunk új barátokkal és ellenségekkel is." - mondta Plec.

Julie a rajongókhoz azt a mondatot is intézte többek között, hogy számíthatnak új romantikus kapcsolatokra néhány szereplőtől.

De kik is lehetnek azok? Tyler fog becsajozni vagy Caroline talál valaki mást magának a Főiskolán? Az emberré változott Katherine-re találhat rá a szerelem? Vagy Matt, aki hazatér csodás, európai utazásáról Rebekah-val, most találna magának egy barátnőt a saját fajából?

Esetleg Stefan, aki ha ki tud szabadulni a széfből, végre túllépne Elenán. Hiszen a lány Damon-t választotta, nem pedig őt. Megeshet, hogy Silas fog kegyetlen játékokat űzni lányokkal, Stefan-nak kiadva magát.

2013.05.26

FRISSEK A TV GUIDE-TÓL
Sok Katherine-Elena szembeszállós jelenet vár ránk az új évad során?
 Talán nem szembeszállás, nevezzük inkább 'cserének'? "Van egy dolog, amit nagyon várunk az 5. évaddal kapcsolatban, az pedig nem más, mint Elena, ahogyan elfogadta vámpírlétét és új életet kezd, főiskolára jár." - mondta Julie Plec. "És láthatjuk a sebezhető Katherine-t, akinek már tudnak fájdalmat okozni, meg tudják ölni, így olyan védelemre lesz szüksége, mint Elenának az előző évadokban." És várjatok - azt mondta, hogy ez vicces lesz.

CLAIRE HOLT MARAD VAGY MEGY?
Claire Holt (Rebekah) eleinte a The Vampire Diaries-ben és a The Originals-ban is szerepeltethető lesz technikailag, de minden attól fog függni, hogy mennyire tudnak neki anyagot írni a TVD-ben.

MÉG TÖBB SALVATORE-REJTÉLY?
Lesz lehetőségünk többet megtudni a Salvatore-családról az 5. évadban? Talán megismerhetjük a fiúk édesanyját is?
Nemrég kezdtünk el beszélni az 5. évadról, s az egyik téma épp a Salvatore-család történelme. Azt mondanám, hogy ezen a ponton vannak még dolgok, amit nem tudunk.

2013.05.22

Spoiler áradat az 5. évadról.

˙Senki sem tudja az igazságot Jeremy feltámadásáról, és főként arról nem, hogy Bonnie feláldozta magát érte. Ez a helyzet nem fogja megkönnyíteni Jer visszailleszkedését a régi életébe.

˙ Rebekah nem fog azonnal a The Originals című testvérsorozatban kezdeni, ugyanis egy ideig még szerepelni fog a Vámpírnaplókban, mielőtt New Orleans felé veszi az irányt. Amikor a sorozat folytatódik ősszel, Rebekah és Matt még vakációzni fognak, és mikor utóbbi visszatér Mystic Falls-ba, úgy fogja érezni, hogy megváltozott az élete.

˙Hogy Silas-nak mi a terve Stefannel, azt egyelőre nem tudni, de az egészen biztos, hogy vissza fog térni Mystic Falls-ba. Ahogy eddig is, a célja továbbra is az lesz, hogy kigyógyuljon a vámpírságból, és a túlvilágot átlépve békére leljen szerelme mellett. A kérdés az, hogy miként tervezi ezt véghezvinni, ugyanis az évadzáróban semmi sem alakult a tervei szerint.

˙Az évad elején Silas mindenkivel el fogja hitetni, hogy ő Stefan. Mivel képes azt láttatni az emberekkel, amit csak akar, és olvasni is tud a gondolataikban, nem lesz túl nehéz dolga.

˙ Katherine most, hogy ember lett, és mindenki a halálát akarja, kénytelen lesz váratlan személyektől védelmet kérni.

˙ Nina Dobrev az évad meghatározó részében két karaktert fog
játszani, ugyanis az évad során sokat fogjuk látni Katherine-t emberként. Annak is szemtanúi lehetünk majd, hogy Elena és Damon hogyan próbálják majd működőképessé tenni a kapcsolatukat, miközben Elena főiskolára megy.

˙Damon új lakótársa nem más lesz, mint Jeremy Gilbert.

˙Még nem tudni, hogy Tyler vissza fog-e térni Mystic Falls-ba. Igaz, hogy Klaus megadta neki az engedélyt a visszatérésre, de a kérdés a következő: vajon akar élni a lehetőséggel azok után, amin keresztülment az utóbbi időben?


Bonnie továbbra is visszatérő szereplő lesz a sorozatban.

˙ Most, hogy Katherine emberré változott, arra gondolhatnánk, hogy Klaus fel fogja a vérét használni, hogy újabb hibrideket teremtsen. Az igazság viszont az, hogy Klaus-t óvatosságra intették a legutóbbi hibrid seregével történt események, és nem szeretné, ha valaki ismét ellene fordíthatná őket.

2013.05.18

5. ÉVAD: JULIE PLEC AZ ÚJ SZEZONRÓL!
A Vámpírnaplók már megint megcsinálta. A finálé előtt azért pár dolgot tudtunk: páran főiskolára akarnak menni; Elena ismét választ Stefan és Damon között; egy karakter, aki meghalt, visszatér az élők sorába; valamint, hogy egy vámpír megkapja a gyógyírt. De eközben arra is fény derült, hogy Silas miért rejtegette ennyire hosszú ideig igazi kilétét.

1. Silas-nek van egy hasonmása --- Stefan személyében. Igen, nem a Petrova hölgyek az egyetlenek, akik magukban hordozták a hasonmásság vérét. Köszönhetően egy kiskapunak, Silas visszatért az életbe, felfedve, hogy magának a halhatatlanság varázsigéjének van egy kiskapuja: a hasonmások. Silas és Stefan arca ugyanaz. Szóval Stefan nem más, mint Silas hasonmása.

Ez egy olyan történetszál, melyet egy évvel ezelőtt már kitaláltak. ”Mikor véget ért tavaly a 3. évad, az írók egy kisebb csoportja összetette fejét és öt hétig az új szálakon gondolkodott. Akkor pedig úgy döntöttünk, hogy a hasonmásokat vesszük elő az évad végére.” - árulta el Plec.

Azonban komplikációk így is felléptek, hogyan is hozzanak be egy új hasonmást. A második évad során és a harmadikban is, Nina Dobrev Elenaként és Katherine ha nem is teljesen, de kissé már megkopott. Hogy felpezsdítsék a dolgokat, egy olyan komoly döntést hoztak, hogy Paul Wesley idén ősztől már kettő szerepet fog játszani, csakúgy, mint Dobrev.

”Nagyon sok, különböző embernek kellett bebizonyítanunk, hogyan is működne-e ez, s hogy egyáltalán életképes-e az ötlet.” - mondta Julie.

Paul Wesley pedig nem aggódik a duplaszerep miatt, hogy esetleg nagyon sokat kellene dolgoznia --- csupán izgatott, hogy új kihívás elé állították. ”Annyira boldog. A becsületes hőst játszani egy színésznek, nem mindig az izgalmat jelenti, s hőseink közül Stefan a legbecsületesebb. Néha kissé mélyebbre ástuk magunkat Ragadozó-oldalában, de Paul számára ezek csak kisebb örömteli pillanatok voltak, hogy végre kipróbálhatja magát gonoszként. Paul végig támogatta az ötletet, s hihetetlenül boldog, hogy egy köcsög lehet. A gonosz, a rossz fiú, aki végre kinyújtóztathatja izmait.” - árulta el Julie Plec.

2. Jeremy Gilbert feltámasztása. A sorozat nézői már megszokhatták, hogy elhalálozott szereplők visszakacsintanak, vagy vámpírként vagy pedig szellemként. Jeremy tehát ismét ember, aki képes látni a szellemeket. De volt-e akkor értelme azoknak a szívszorító pillanatoknak?

”Erről nagyon sokat beszéltünk.” - mondta Plec. ”Eredetileg az volt a szándékunk, hogy örökre búcsút mondunk a fiúnak. De aztán sok kérdés is felmerült, hiszen erőteljes hatást gyakorolt Elenára, hogy egyetlen élő rokonát is elveszítette, viszont fontos pont volt ez a lány utazásában. Nagyon szomorú és nyomasztó volt ez számára.”

Jeremy halála szükséges volt, hiszen így Elena élete új fázisba lépett, megpróbálta kezelni vámpírlétét is. Azonban az írók rádöbbentek, hogy Jeremy nélkül Elena egy sötét alagútban találja magát, depressziósan, ami nem egy élettel teli ötödik évadhoz vezetne.

''Sokat vitatkoztunk az írók szobájában erről – vissza tudnánk valakit sikeresen hozni olyan módon, hogy az ne egy olcsó húzásnak tűnjön? Úgy gondolom, hogy ez a természet ajándéka volt Elena számára, aki mostanában sok rossz dolgon ment keresztül.” - magyarázta el Julie.

3. Bonnie még mindig kap történetszálakat. Jeremy nem egykönnyen tért vissza az élők világába: Bonnie feláldozta magát, hogy Jeremy visszatérhessen, s halálával a természet egyensúlya sem borult fel.

Határozottan egy hatalmas és szomorú búcsúzás szemtanúi voltunk, de ne aggódjanak Kat Graham rajongói. A színésznő így is nagy szerepet fog még játszani a sorozatban. Julie Plec pedig ezt nyilatkozta: ”Bonnie-ról ennyit fogok mondani. Nem láttam még a Being Human című sorozatot, de ott egy szellem az egyik főszereplő és remekül megállja a helyét. Nem most láttuk utoljára Bonnie-t. A lány így is szerves része lesz az új évadnak, csak néhány szövődménnyel."

4. A Delena rajongók örülhetnek. Feltámasztva Jeremy-t, Bonnie a szerelmet is megadta Elenának. Józan fejjel, köteléktől mentesen is Damon mellett döntött Elena. A lány azt mondta, hogy holtában is Damon az, aki miatt igazának élőnek érzi magát. Most pedig talán élvezhetné a főiskolai életet vámpír barátja társaságában.

5. És mi van Katherine-nel? Az idei évad során több gyengepontját is láthattuk Miss Katerina Petrova-nak. Az év során többnyire csak menekült. S mikor végre rátalált volna a szerelem Elijah személyében, az Eredeti vámpír visszautasította őt. A gyengeség pillanatában pedig Katherine megkapta a gyógyírt, köszönhetően Elenának.

Arra viszont nem kell számítanunk, hogy Katherine emberként ugyanolyan lesz, mint az emberi Elena. ”Katherine még így is nagyon, nagyon gonosz.” - nevetett Plec. ”Katherine szörnyen érzi magát, amiért Elena kihasználta azt a pillanatot, de még így is képes lesz szétrúgni Elena aranyos fenekét.”

TV GUIDE INTERJÚ JULIE PLEC-KEL!
Szóval Stefan Silas hasonmása. Ez azt jelenti, hogy több is van belőlük?
Igen, úgy gondolom, hogy ez helyénvaló, de tervezzük-e azt, hogy bemutassunk többet is? A válasz most valószínűleg az, hogy nem.

Mennyi idő fog eltelni, mire mindenki rájön, hogy Stefan helyett Silas van közöttük?
Az igazat megvallva, nem hinném, hogy túl sok időbe telne. A véleményem az, hogy sokkal szórakoztatóbb szituációk alakulnak ki, ha az emberek nem jönnek rá egyből a ravaszságra, mert akkor igazi Katherine-féle jeleneteket láthatunk, mikor a nő tettette, hogy ő Elena. Az évad elején még Silas színjátékának szemtanúi lehetünk. És az emberek, akik úgy ismerik Stefan-t, mint a tenyerüket, remélhetőleg hamar rádöbbennek az igazságra.

Számíthatunk Paul Wesley-től szemtől szembe jeleneteket?
Vicces dolog az, ha van egy színészed, színésznőd, aki dupla szerepet játszik, s hogy szemtől szembe állítsd őket, viszont ezeket eléggé nehéz leforgatni, sok időbe telik. Láthatjuk majd őket egyszerre, de előbb Stefan-nek ki kell keverednie a szorult helyzetből, melybe Silas jutatta. A kérdés csak az, hogy ki húzza ki ebből Stefan-t?

Mit érez Paul karakterei története kapcsán?
Paul iszonyatosan izgatott. Remek színész, imád dolgozni és szereti a legjobb formáját hozni, mind a karakter, mind pedig a sorozat nézői szempontjából. Végre kinyithatja a szárnyait.

Katherine megpróbálja majd visszaszerezni vámpírságát?
Ismerve a szabályokat - igyál vámpírvért, majd halj meg -, eléggé kockázatos az egész. Ha nem működne, szimplán meghalna, örökre. De vajon vállalja így is a kockázatot?

Mikor fognak rájönni arra, hogy Bonnie már meghalt, azaz szellem?
Úgy gondolom, hogy Jeremy-nek a tudtára adta világosan, hogy tartsa meg a titkát. Majd meglátjuk, meddig tartja be ígéretét a fiú.

Hogyan fog megbírkózni Jeremy azzal, hogy ismét emberi életet él?
Nem ez lesz élete legkönnyebb időszaka. Az első fontos dolga, hogy kitaláljon egy fedősztorit, hogy mégis hogyan mászkál az élők között, mikor nemrég meghalt.

Hol lesz Matt és Rebekah, mikor újra látjuk őket?
Határozottan látni fogjuk őket az évad kezdetekor. Amennyire jól tudom, talán még mindig Európában tartózkodva találjuk őket.

Lesz időugrás az ötödik évadra nézve?
A szándékunk az, hogy mikor kezdetét veszi az új szezon, már mindenki elvégezte az előkészületeket a főiskolára. Vagy bármire, amit tenni szeretnének majd.

2013.05.17

THE VAMPIRE DIARIES"

A kusza szálakkal átszőtt negyedik évadban, Mystic Falls világában minden a feje tetejére állt, mikor a gyönyörű és jószívű Elena Gilbert kénytelen volt szembenézni legrosszabb rémálmával - vámpírként élni. Miközben Elena igyekezett kordában tartani újonnan szerzett képességeit, valamint nyomasztó vérszomját, Stefan és Damon Salvatore tudomást szerzett a gyógyírről, a két fiú, akik mindketten szeretik Elenát. A gyógyír keresése arra késztette a testvéreket Elenával, Jeremy-vel, Bonnie-val és Caroline-nal együtt, hogy szembeszálljanak az erőteljes, ősi Silas-szel, aki a gyógyírrel volt eltemetve több, mint 2000 évig. Elena azonban nem az egyetlen vámpír a környéken, aki visszatérne emberi életéhez, s a szer elfogyasztásra kerül a szíveket megállító fináléban, olyan pillanatokkal, mint: váratlan öröm, kimondhatatlan bánat, s egy igazi szerelmi vallomás. Az ötödik évad során néhányan főiskolára mennek, a gyógyírt elfogyasztó vámpír próbálja túlélni mindennapjait emberként, s egy sokkoló Salvatore titokra is fény derül.

2013.05.01

4. ÉVAD: FINÁLÉ - TÖRLIK A BALLAGÁST?

Törlik a ballagást a The Vampire Diaries 4. évadának fináléjában? Csak Caroline halhatatlan testén át! Julie Plec elárulta a TV Line-nak, hogy a Mystic Falls-i középiskolára legnagyobb hangsúlyt fektető diák nem fogja hagyni, hogy olyan kis dolgok, mint a szellemek, elrontsák élete nagy napját.

Plec elárulta, hogy Caroline mit is fog mondani: "Jöjjön a végítélet vagy szökőár, de előbb fog befagyni a pokol, mint hogy hagyjam, hogy valaki törölje a ballagást." Caroline egyébként boldog lehet, hiszen számára mindig is fontos volt az iskola, s most végre elballagnak.

Az epizódismertető szerint a fináléban megjelennek a szellemek a ceremónián is. Természetesen a banda nagy része átugraná a beszédeket, köszöntéseket, hogy szembeszálljon a Túlvilággal. De nem Caroline!

"Az ösztön, hogy ellógják a ballagást, mindenki fejében ott fog csengeni, mert nagyobb dolgokkal kell szembeszállniuk. Mint tudjuk, Caroline számára az ilyen események nagyon értékesek, szóval eléggé mérges lesz, ha valaki próbál keresztbe tenni neki." - mondta Julie.

KLAUS MEG FOG BOCSÁTANI TYLER-NEK?

Szegény Tyler. A The Vampire Diaries ifjú hibride túl sokszor menekült már el Mystic Falls-ból. A negyedik évadbeli távozása a szokásosnál is állandóbbnak tűnik, mint eddig.

Természetesen ez nem tetszik Caroline-nak, ami miatt vagy igen vagy mégsem dönt úgy Klaus, hogy meghagyná Tyler-nek azt az előnyt, hogy élhessen. Joseph Morgan nemrég a Wetpaint Entertainment-tel ült le erről a témáról beszélni.

Mikor megkérdezték, mikor láthatjuk Klaus és Tyler erőfitogtatásának végét, Joseph ezt válaszolta: "Ha nem is végleg, de megoldást fognak találni erre, persze Klaus szabályai szerint. Túlságosan is a kezében tartja Tyler sorsát." - árulta el Morgan.

Klaus a 19. epizódban kegyelmet adott Tyler-nek, Caroline kedvéért. Most, hogy a hibrid New Orleans felé veszi majd útját, le fog szögezni néhány dolgot Tyler jövőjével kapcsolatban. "Klaus el fogja árulni, mi van rendben, s mi nincs rendben számára. Szóval igen, lezárásra kerül ez a téma."

FRISSEK A ZAP2IT-TŐL
"The Vampire Diaries": Ahogyan már korábban kiderült, Damon és Elena baráti társaságának nagy része nem lesz túlságosan elragadtatva, hogy Elenát meg kell kínozni... ezek után mégis úgy gondolják, hogy mélyen legbelül ott rejtőzik benne az a lány, akit mindnyájan szeretnek. Szóval a többieknek a nagyágyúhoz kell fordulniuk. Tudjátok, hogy ki az, aki nem fog könnycseppeket ejteni Elenáért, ha a kínzására kerül sor? Az utóbbi időben sokszor megvetett Katherine. Készüljetek fel egy Petrova-hasonmás harcra az eheti epizódban!

2013.03.05

JOSEPH MORGAN BOLDOG VALENTIN-NAPOT KÍVÁN!
Ma van február 14. napja, ilyenkor ünnepeljük a Valentin-napot. Joseph Morgan nem feledkezett meg erről, s videó formájában meg is köszönte rajongóinak a sok támogatást, s a lányokat megcélozva boldog Valentin-napot is kívánt.

 

Joseph Morgan nem unatkozik a forgatási szünetekben sem, hiszen Candice Accola társaságában szívesen mond brit nyelvtörőket.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.